- Konu Sahibi EU3
- #4.481
Ben de yıkadım geldiim :kedi:
hoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yıkadım geldiim :kedi:
canım benim ikinci uygulamam daha.aslında 4.ama ikinciden sonra düzeltme amaçlı kendi kuaförüme kestirmiştim.kestirdikten sonra ikinci oluyo.henüz bi gelişme yok.
kestirdiysen zaten toparlanmıştır saçların bence daha iyi sonuçlar alırsınkaydirigubbakcemile2
saç ne kadar sağlıklıysa o kadar hızlı uzuyor sanırımbilmiyorumkismile
o yüzden de hiç belli olmaz 2 ay da 10 cm de uzayabilir yani
merve 1.5 ayda uzatmış 10 cm'i hadi bizde 2.5 ayda uzatalım kaydirigubbakcemile3
Benim uzama devam ediyor ya şükürler olsun. yaklaşık 2-3 cm uzadı, diplerimden anladım :kedi:
ne güzel canım.ne kadar uygulamada uzadı 2 üç santim
Canım benim karışık biraz. ilk iki uygulamamı 1 buçk ay kadar önce yaptım. Sonra ara verdim ve bu dönemde 1 cmlik bi uzama vardı saçımda. son iki haftadır düzenli kullanıyorum ve en az 2 3 cm arası uzama var saçımda. Sarımsaklı şampuan kullanmadığımda ya da bu tarifi yapmadıgımda duruyor saçımın uzaması fisfisfis
yaptıgın sürece böyle uzayacak demekki.süperzemuszemus
kızlar ben kaçıyorum.uykum geldi.hepinize güzel bakımlı uzun saçlar.yarın bi uyanalım mesela herkes istedigi saça kavuşmuş olsun.ohh
ben de alacağım.şubatta indirimde. bu arada gece jelini de aldım bu gece başlıyorum kullanmaya. hatta toniğini de aldım bu sefer pure zone yerine bi de onu deneyeceğim. gelişmeleri yazarım sana. şu gözeneklerden bi kurtulsam. bir de şu saçları uzatabilsem...uzar gider bu bi de'ler daha var bir sürü :).
Ben de sana gece jelini soracaktım. İyi günlerde sürüştür canım. Bu ay indirimde gece ve gündüz jeli.
Toniğini ben kullandım, güzeldi harika diyemem. Zaten toniklerin ne işe yaradığını anlamıyorum, kullanıyorum ama bir fark yok.
İnşallah etkili olur gözeneklerinde.
Derdimiz bitmez anacımkaydirigubbakcemile3
şimdi sürdüm toniği de gece jelini de. tonik çok hafif geldi. herhalde alkol oranı pure zonea göre düşük. ama o zaman nasıl iyi gelecek ki? gece jeli de biraz yapış yapış yaptı. en sevmediğim şey. ama gece kremleri böyle oluyor galiba. 10 dakika önce sürdüm de şimdi emmiş artık. yapış yapışlığı azalmış.
bu arada saçıma 4. uygulamamı yaptım bu gece az önce yıkadım. uzama yok ama bu kez saçlarım çok hafif geldi bana.
Geçmşl sayfada sordum yine soruyorumm .Kürü uyguladıktan sonraki günler .Saç diplerinizde kaşınma oldumuuuuuu??*Bu saç uzuyor anlamınamı geliyor diye düşünmüyorda değilim aklinialirimsmile