- Konu Sahibi EU3
- #4.501
testere benmde ilk uygulamalarda çok kaşınıodu başım bende uzama olduğu için kaşındığını düşünüorum hala da oleyiim..bence uzıcağı için ole oluodur..yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben turplu tarifi uyguladım uzun zaman uzamasada bakım yaptığı kesin ama artık sıkıldım, kaynat beklet filan o yüzden ara vermiştim iki haftadır. Bu tarifler daha zahmetsiz bu hafta bunlara başlayacağım.
Saçlarımın uzamasını çok istiyorum ama öncelikle sağlıklı görünmesi daha önemli çünki röfleden çok yıprandı, denedikten sonra fikirlerimi paylaşacağım:ecrin_bebek:
Geçmşl sayfada sordum yine soruyorumm .Kürü uyguladıktan sonraki günler .Saç diplerinizde kaşınma oldumuuuuuu??*Bu saç uzuyor anlamınamı geliyor diye düşünmüyorda değilim aklinialirimsmile
Canım benim karışık biraz. ilk iki uygulamamı 1 buçk ay kadar önce yaptım. Sonra ara verdim ve bu dönemde 1 cmlik bi uzama vardı saçımda. son iki haftadır düzenli kullanıyorum ve en az 2 3 cm arası uzama var saçımda. Sarımsaklı şampuan kullanmadığımda ya da bu tarifi yapmadıgımda duruyor saçımın uzaması fisfisfis
Eki Görüntüle 33716
bilerek böyle ekledm dışardan girenler göremesin diye..
4 kez yaptım uzama farkeden var mıııııbilmiyorumkismile
sol taraftaki yeni hali sağ taraftaki başlamadan önceki.
2 kere sarımsaklı şampuanla yıkıyorum, bir kere de normak bir şampuanla. Kesinlikle koku kalmıyor canım bende şakkıdı
canım beyhan şampuanlı olanı söylesin ama ben dün zeytinyağının içine attım sarımsağı beklettim ve sürdüm saçlarıma tabi çok korktum kokuyu geçiremem diyeeyvahedigeldismile ama durulama suyu olarak elma sirkesi ve limon suyu yaptım,hatta ıslanınca kokuyor falan dediler ama denemek için ıslattım bugün saçlarımı ama gram koku yok:lepi:
Geçmşl sayfada sordum yine soruyorumm .Kürü uyguladıktan sonraki günler .Saç diplerinizde kaşınma oldumuuuuuu??*Bu saç uzuyor anlamınamı geliyor diye düşünmüyorda değilim aklinialirimsmile
uzun ama ben biraz daha uzun istiyorum canm bi 5 cm kadar, ama bu boyu bir türlü aşamadım benneyaptımkicanım ben çokta fark göremedim maşallah zaten upuzun saçların varr
dopiez canım sanki 1 2 cm var gibi geldi bana kare desenli kıyafetinde hatta çok dikkatli bakmaya çalıştım ve öyle gördüm bilmem yanlışmı gördüm
dopiez ben çok dikkatli baktım var geldi.
resimde pek net değil gibi tekrar gün ışığında çekip koyma şansın varsa bir daha koy bakalım canım istersen
dopiez ölçsene canım öyle daha iyi anlarsın
Eki Görüntüle 33716
bilerek böyle ekledm dışardan girenler göremesin diye..
4 kez yaptım uzama farkeden var mıııııbilmiyorumkismile
sol taraftaki yeni hali sağ taraftaki başlamadan önceki.