E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #4.621
eed ve bende 3ü de istediğim gbi deil mafoldumben
aaa taş gibi hatunsun işteee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eed ve bende 3ü de istediğim gbi deil mafoldumben
hemen ekleme yapıyorum canım :)
kilo, cilt, saç, meme kaydirigubbakcemile3
kızlar saçım için yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim. kuaför kesmeyelim dedi ama ben illa kısa olsun dedim. sıkılmıştım çünkü artık. temizlemesi çok zor. ıslanması köpürmesi durulaması dünyanın suyunu harcıyorsun.
Canımcım gözeneklere etkili midir bu ispirto?![]()
kızlar selamlar herkese.saçımın fotografını koymak istiyorum görün diye nasıl koyacağım
mercie :gitme:aaa taş gibi hatunsun işteee![]()
kzlarr saçım baya dalgalı bi saç ama kahkülleri de doğal bi dalga yapmanın yolu yok mu?? ama düzgün olucak...kahküllerim kısa burnumun altına geliyo düzken de....kendi dalgasına bırakınca bi garip oluyo..ona düzgün bi dalga nasıl yapabilirim...dalgalı saçı olanlar varsa biraz da nasıl değişik şekiller verilir böyle çok kabarık güzel diplerden itibaren kabarık olucak...??ama el yordamıyla şekil yaniiieyvahedigeldismile
bu arada konu ile alakasız ama bir kadın sitesinde olduğumuzdan uygundur diye düşündüm
süper bi yazıymışşş:1shok:
KADINLAR
Bir Kadina Ne Verirseniz Verin, Onu Daha da Büyük haLe geTirir...
- Ona speRm Verirseniz, Size biR Çocuk Verir;
- Ona biR Ev Verirsiniz, Size biR yuVa Verir;
- Ona Sebze Verirsiniz, Size Yemek Verir.
- Ona biR Gülücük Verirseniz siZe kaLbini Verir,
- Ona biR şaRKı söyLeyin Size KonseR Verir,
KendisiNe VeriLeni Çarpıp ÇoğaLtarak geRi Verir...
Bu Yüzden onLara Çamur AtaRsanız, KarşıLığında biR batakLıkta boğuLmaya hazıR oLun!
bu arada konu ile alakasız ama bir kadın sitesinde olduğumuzdan uygundur diye düşündüm
süper bi yazıymışşş:1shok:
KADINLAR
Bir Kadina Ne Verirseniz Verin, Onu Daha da Büyük haLe geTirir...
- Ona speRm Verirseniz, Size biR Çocuk Verir;
- Ona biR Ev Verirsiniz, Size biR yuVa Verir;
- Ona Sebze Verirsiniz, Size Yemek Verir.
- Ona biR Gülücük Verirseniz siZe kaLbini Verir,
- Ona biR şaRKı söyLeyin Size KonseR Verir,
KendisiNe VeriLeni Çarpıp ÇoğaLtarak geRi Verir...
Bu Yüzden onLara Çamur AtaRsanız, KarşıLığında biR batakLıkta boğuLmaya hazıR oLun!
ya ben napıyımmdışarı çıkacağım zaman elim sürekli düzleştiriciye gidiyorr :bbo:
yada tepeden büyük bir yumurta yapıp çıkıyorum kaydirigubbakcemile3
değişik bişeler yapmak istiyorumm, uzun olsa ne güzel bi sürü şekile girerdii of ya