• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malory canım benim saçlar da senin saçlardan biraz daha kısa işte...
aman allahım hala topiğin en kısa saçlısı benim mafoldumbenohaoldumsmile

dscn7228.jpg
dscn7237.jpg

bu arada saçlarımın dalgası aha da böyleeehttp://img509.imageshack.us/img509/7773/dscn7237.jpg

alıntı olmasın şekerlerr

ehi ehi koyabildim galiba.bi önden bi arkadan.ışık yeterli gelmedi katları çok belirgin olmuyo.ama öğrendim artık koymayı.uzadıkça koyarım fotoları.nasıl buldunuz kuzular.

KADINLAR

Bir Kadina Ne Verirseniz Verin, Onu Daha da Büyük haLe geTirir...
- Ona speRm Verirseniz, Size biR Çocuk Verir;
- Ona biR Ev Verirsiniz, Size biR yuVa Verir;
- Ona Sebze Verirsiniz, Size Yemek Verir.
- Ona biR Gülücük Verirseniz siZe kaLbini Verir,
- Ona biR şaRKı söyLeyin Size KonseR Verir,

KendisiNe VeriLeni Çarpıp ÇoğaLtarak geRi Verir...
Bu Yüzden onLara Çamur AtaRsanız, KarşıLığında biR batakLıkta boğuLmaya hazıR oLun!

bu arada bu söz tam beni anlatıyoooaklinialirimsmile

yani çocuk ve yuva kısmı hariç ayy daha onlara varr daaa hayırlısıylaaa:kedi::asigim:

mervecim çok güzel saçların.inşallah benimde uzar.tarçınlı kurabiyem gördügün gibi benimde pek uzun sayılmaz.

bu resimleri çekeli 1 seneden fazla oldu cnm...yani o zaman daha uzundu şimdiki halinden sanırım arada 2-3 cm vardır..yoksa aynı mı boyu bilemedimmm...fisfisfis

ay öyle desene be benim yüreğime inecektiii sandım kii kestirdinnn..dicektim o kadar uzat sonra kestirrr kaydirigubbakcemile3

darısı başımaa işte yaza kadar o kadar uzasa yetcek banaboshayallersmile

ay öyle desene be benim yüreğime inecektiii sandım kii kestirdinnn..dicektim o kadar uzat sonra kestirrr kaydirigubbakcemile3

darısı başımaa işte yaza kadar o kadar uzasa yetcek banaboshayallersmile

uzatcaz canım.merak etme.hem seninki benimle eşitlenir.ben iki ayda bir kestircemya

geçmiş olsn cnmm

evet evdeyken ben de pek yapmam kendi haline bırakıyorum...eskiden yapardım azcık bi makyaj zaten hep bi kalem bi parlatıcı o kadar benim makyajm...ama evdeykn çoğu zaman onu da yapmıyorumm
boshayallersmile

sağol cnm Allah'tan küçüktüm cahillik zamanında yaptım kaydirigubbakcemile3
çok şükür geçeli çok oldu ama resmen anamıda ağlattım yanii
:kedi:

aynen bi rimel bi ruj birde sık olmamak kaydı ile kapatıcı göz için kibar adı her ne ise ondan işte...3aydır unuttum ne nereyeydi nasıl sürülüyodu kaydirigubbakcemile3
nese sevgilim gelene kadar öğrenirim tekrar daha güzel
opuyorumnanaktan

Back
X