• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi tatlım yaa akşam akşam güldürdün beni Allah'ımda seni güldürsün sırnaşık şey
eee boşuna dememişler her güzelin bir kusuru vardır diye :jeyyar:

çok kokulu bi kusurdu bu ama hem kusur da değil toplum içindesin ve her şeyden önce insan kendine olan saygısındn dolayı temiz mis gibi olmalııı....
:kızgın:

çok kızıyorum böylelerine dışı pullu içi .......:utangac::mymeka:

çok kokulu bi kusurdu bu ama hem kusur da değil toplum içindesin ve her şeyden önce insan kendine olan saygısındn dolayı temiz mis gibi olmalııı....

bu konu ne ben kaçırdım bilmiyorumkismile

91301406014559801229919.jpg
bide buuu

gördüm bebemmm
bence sağlıklı görünüyorlar
çok da kısa değiller ayrıca
katlı oldukları için kısa gibi duruyorlar ama en uzunlar bayaa uzunaklinialirimsmile

moral verdim canım.kestirmeden önce altlar sütyen hizasındaydı.önlerde çenemde düşün yani:( mersi ama yorumların için

bu konu ne ben kaçırdım bilmiyorumkismile

dışını boyayıp kendine baktığını sananlara diyorum cnmm...asıl bakım temizliktir..mis gibi olmaktr...bi bakıyosn full makyaj ama ter kokusundan yanlarına yanaşılmıyooo:sinifsinif:

bu bakım dğlll:dilcikar:

moral verdim canım.kestirmeden önce altlar sütyen hizasındaydı.önlerde çenemde düşün yani:( mersi ama yorumların için
olsun yavrum üzülme
uzatırsın yine
sonra da lüle yaparsın
katlar lüle olunca harika oluyor bence,misal...
ayh izlediğim dizide bile saç boyu & modeli peşindeyim kaydirigubbakcemile3

46031174146236872132453.jpg

saçım kıvır kıvır ama böyle dipten itibaren kıvır kıvır yapamıyorum düzgünceeeeyvahedigeldismile

dışını boyayıp kendine baktığını sananlara diyorum cnmm...asıl bakım temizliktir..mis gibi olmaktr...bi bakıyosn full makyaj ama ter kokusundan yanlarına yanaşılmıyooo:sinifsinif:

bu bakım dğlll:dilcikar:

ıyy iirenç öölesi :kızgın:

41671163214363582132453.jpg

bayldm bunaaaa...artık düz saçtan hiç hoşlanmıyorum nerdeysee....arada bi yapmak güzel oluyo amaaa

uzasn da böyle olcak inşş ayyy
opuyorumnanaktan

haklısın canım orası öylede bazılarıda ne yapsa etse olmuyor cildinden dolayı...
banyodan çıkar 2 dakka sonra hoppp aynı hal koku pofff yaniii :sinifsinif:

Back
X