• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy annem için hazırlıcam ama ben de kullansam mı diye de düşünmüyor değilim hanii.. Acaba kokar mı ondan emin değilim.. Daha hızlı uzayacaksa hiç düşünmem kullanırım vallaa olumunekankayizsmile

ee peki kızlar bu sarımsaklı şampuanı nasıl hazırlıcaktımm.. 4-5 diş sarımsağı küçük küçük bölüp atcam şampuanın içine..peki bekletmem gerekiyor mu yoksa bu akşam yapıp kullanabilir miyim :uhm:
ben rendeliyorum bebeim opuyorumnanaktan

onarıcı özelliği varmı bilmiyorum yanıltmayayım canım ama sürekli nemli tutuyor saç uçlarını dolayısıyla daha az yıpranıyoryerimseniben
nemli saç için bir damlası yetiyor,fazla gelirse havlu yardımıyla alabilirsin,ben öyle yapıyorumbayanssulusmile

bir damla bütün saç uçlarına nasıl dağılıyor ki yaa... anlamadım ben. ama ben de kullanmak istiyorum bunu.

gelsomino rengin çok tatlı hem canlı ve parlak duruyor aslında boya yıpratmıyor saçı röfle çok yıpratıyor röfle üstüne boya yapıcam diye ilk tereddüt ettim ama denicem kaçarı yok koyu bir renk olsu da aksa bile ışıltı varmış gibi olur fark etmez..

kkontess canım çok güzel boshayallersmileayh ben hiç beceremiyorum böyle topuzlar falan yapmayı:sinifsinif:

gelsomino rengin çok tatlı hem canlı ve parlak duruyor aslında boya yıpratmıyor saçı röfle çok yıpratıyor röfle üstüne boya yapıcam diye ilk tereddüt ettim ama denicem kaçarı yok koyu bir renk olsu da aksa bile ışıltı varmış gibi olur fark etmez..

teşekkür ederim. kendi rengine yakın bire renk olsun istedim de. en uygun bu oldu. bakır üstüne yapıldığı için çok hafif bir kızıllık var ama çok zor seçiliyor. dibiyle karşılatırınca çok az anlaşılıyor. zaten kendi saçım da uzadıkça hafif kızıllaşırdı. ilk resimde belli oluyor biraz. güneşte kızılımsı dururdu. o yüzden neredeyse kendi saçımın aynısı oldu bu.

canım bir damla dök avucunun içine ve iki avucun arasında güzelce dağıt,sonra da saçına uygulazemuszemus

acaba be bunu pamuğa döksem sonra hafif hafif uçlarına sürtsem pamuğu çok mu gelir sence.

işte bu saçı istiyorum.

Eklentiler

• $kahverengi_126.webp
    $kahverengi_126.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 18
benim koyduğum resimler niye sadece link olarak çıkıyor? ben resim olarak görünsün istiyorum.

acaba be bunu pamuğa döksem sonra hafif hafif uçlarına sürtsem pamuğu çok mu gelir sence.

canım jojoba yağı çok yoğun pamuğa döksen ayarlayabilirmisin kıvamını bilmiyorumki:uhm:
birde mümkün olduğunca nemli saçına uygula çünkü kuru saçta emilimi yeterli olmuyor bu yüzdende yağlı gibi oluyor

selam kızlar nbrr???

sizin de arada saçlarınızı kısacık yaptırmak geliyor mu içinizdenn????

canım jojoba yağı çok yoğun pamuğa döksen ayarlayabilirmisin kıvamını bilmiyorumki:uhm:
birde mümkün olduğunca nemli saçına uygula çünkü kuru saçta emilimi yeterli olmuyor bu yüzdende yağlı gibi oluyor

tamam dediğin gibi yapmayı denerim. ama ancak önümüzdeki hafta yapabilirim. bu hafta çok yoğunum. babama ısmarlıyorum o da yanlış alıyor. seninkinin markası ne karden mi?

çok güzel bir renk ama taşıma zor canım ya her zaman ayrı bakım makyaj isteyen bir saç rengi..

rengi olmasa da şekli benzesin bari.

Back
X