Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ara verdim tatlım 2 hafta sora geri devam etcem..bıraktım şimdilik ama azcık daha uzadı...bu aralar..çok sevindim cnm..ii gelmiştir inş.saçınaaahihoyyyt

Bu arada cnaım sen bepanthen mi yoksa bemiks mi kullanıyordun?
İlk tercih bemiks midir annem bana bepanthen aldırmışdıda o daha ii gelir diyekaydirigubbakcemile3

Kızlar ben bu haftaki maskeyi hazırlamaya başladım sinameki kaynadı soğumaya bıraktım, badem yağı ile bepanthen kapsülü şişeme attım ve karıştırdım
Ama şu kapsülü kırarken hep bişi oluo bir türlü beceremiyorum
Her seferki gibi yine birazcık fazla yapmışım bütün saça uygularım ki ben bunu

çok mu dökülüyo tatlımmohaoldumsmile

Siz 5-6 tel anca dökülüyor diyorsunuz. O yüzden bana çok fazla geliyor. Bir de uzun olunca iyice çokmuş gibi duruyor canım.
İnşallah zamanla azalır.:gitme:

yaa kirpiklerim çok güzel oldu yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: her gören bön bön bakıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah razı olsun bu formülü kim söylediyse yaa çook teşekkür ederimmm a.s.a.s.

RoJ€k-t€;11134317 .!.:
yaa kirpiklerim çok güzel oldu yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: her gören bön bön bakıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah razı olsun bu formülü kim söylediyse yaa çook teşekkür ederimmm a.s.a.s.

çok merak ettim canım bi resim koysana..

Merhaba. Kızlar bu sarımsaklı şampuan kafamı karıştırdı benm bunu hazır mı alıyoruz yoksa şampuanımızın içine birkaç diş eziyor muyuz?
Birde birkaç sayfa öncesinde sinamekiyi yaptıgınız gün sarımsaklı şampuanı kullanmadığınızı söylemişsiniz o neden pekibilmiyorumkismile
1- istersen aktardan alabilrisin istersen kendin ekleyebilrsin
2-saçlarımz çok yorulmasn die

RoJ€k-t€;11135015 .!.:
şimdi gidiyorum ama takip edicem.. eğer anlatırsan nası ekleyebiliceğimi, çektiğim bi resmi koyarım buraya :D:D umarım beğenirsinn :D

ben de bilmiyorum nasıl eklendiğini.ama albüm yapabilirsin...

Back
X