Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne biliim canım ben gene kabarık saçı çok seviyorum fönden ziyade hoşuma öyle olması daha çok gidiyor ama geçici durum sarımsam acaba dedim saçım mı döküldü azaldı bir ara korktum ama normal şampuanla yıkanınca yine kabarır herelde..

ne biliim canım ben gene kabarık saçı çok seviyorum fönden ziyade hoşuma öyle olması daha çok gidiyor ama geçici durum sarımsam acaba dedim saçım mı döküldü azaldı bir ara korktum ama normal şampuanla yıkanınca yine kabarır herelde..
eed cnm tabki de kabarırkaydirigubbakcemile2

kkontess cim canım...sen kilo için elma sirkesine mi başladın orda gördüm seni deeee...tatlım nasıl işe yarıyo mu??????

Bu arada cnaım sen bepanthen mi yoksa bemiks mi kullanıyordun?
İlk tercih bemiks midir annem bana bepanthen aldırmışdıda o daha ii gelir diyekaydirigubbakcemile3

tatlım bemix kullanıyorum ama 2 si de aynı diyolar etkisi yanii

Siz 5-6 tel anca dökülüyor diyorsunuz. O yüzden bana çok fazla geliyor. Bir de uzun olunca iyice çokmuş gibi duruyor canım.
İnşallah zamanla azalır.:gitme:

günde 100 tele kadar normal diye biliyorum cnmmm

RoJ€k-t€;11134317 .!.:
yaa kirpiklerim çok güzel oldu yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: her gören bön bön bakıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah razı olsun bu formülü kim söylediyse yaa çook teşekkür ederimmm a.s.a.s.

ayy kız kirpiklerine nasıl yapıyosn????benimkiler zaten uzun ve gür ama daha da uzasa olur yani :)

kontescigim saçımın rengi değişiyor sanırım bırakmak zorundayım. :(

aaa oldu mu şimdi az sabredip boyayıverirsin....onca boyanıyo saçlar sıkılınca felan...bunun için biraz sabredip sora da boyıycaksn ama hayatım böyle bırakılır mı???

kızlar konu ile alakasız ama bugün uzun zamandır istediğim rujları aldım,sipariş etmiştim hele şükür gelmişler :dance:sizlerle paylaşmak istedim a.s.

günde 100 tele kadar normal diye biliyorum cnmmm

Evet canım öyle diyorlar ama görünce morali bozuluyor insanın sağlıklı saç telleri niye dökülüyor diye deli oluyorum.akannehir
Du bakalım inşallah benim dökülmede sizinki gibi kesilir.
Zaten sadece banyoda dökülüyor, normalde o kadar değil.şükür.
Sinamekiye devam edeceğim yine daha 3 kere yaptım inşallah iyi sonuçlar alırım.
teşekkürler desteğin için.:1hug:

kızlar bu sarımsağın kokusu uçuyor değil mi?
evet diyin evet diyineyvahedigeldismile
ilk kullanışımda bugün koku kaldı saçımda ama uçar die umut ediyorum

kızlar bu sarımsağın kokusu uçuyor değil mi?
evet diyin evet diyineyvahedigeldismile
ilk kullanışımda bugün koku kaldı saçımda ama uçar die umut ediyorum
saçların kuruyken kokmaması gerek canım
yağmurda ıslanmamaya ya da terlememeye dikkat edersen sorun yok opuyorumnanaktan

ya kızlar 2 haftada 1 cm normalmii pazartesi 3. yü yapmam gerekiyordu ama finallerden vakit bulamıyorum....

Back
X