Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normaldir canım,bence peşini bırakma :nazar:delikafadulden

bırakmaya hiç niyetim yok ztn cnm aynen devam :jeyyar: da şu sınavlar bir bitse... bugün vaktim var neyse ki...hemen yapayım barii delikafadulden gaza geldim..kaydirigubbakcemile3

saçların kuruyken kokmaması gerek canım
yağmurda ıslanmamaya ya da terlememeye dikkat edersen sorun yok opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım suan hala ıslaklar ve kokuolar bu aralarda yağmur var ama dikkat edicez artık napalımyerimseniben

teşekkür ederim canım suan hala ıslaklar ve kokuolar bu aralarda yağmur var ama dikkat edicez artık napalımyerimseniben
ıslanınca koku salınmaya başlıyor ne yazık ki bilmiyorumkismile
ama kuruyken kokmuyor , için rahat olsun kaydirigubbakcemile2

bu arada sarımsak parlatmış mı ne saçlarımı sankibayanssulusmile

selam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim... önce uygulama sınavları, şimdi de finaller anlayacağınız durum fena...
neyse , konuya dönelim, 5. uygulamayı bugün yaptım, ve maalesef ben de sizde ki gibi etki göstermedi:(( uzama sadece 2 cm :(( (zaten normalde 1 cm uzardı ayda)
hevesle başlayıp sonu umduğum gibi olmayınca hayalkırıklığım tavan yaptı..:( ama yine de uygulamaya bepanthenle olmak üzere devam edicem...;)))

selam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim... önce uygulama sınavları, şimdi de finaller anlayacağınız durum fena...
neyse , konuya dönelim, 5. uygulamayı bugün yaptım, ve maalesef ben de sizde ki gibi etki göstermedi:(( uzama sadece 2 cm :(( (zaten normalde 1 cm uzardı ayda)
hevesle başlayıp sonu umduğum gibi olmayınca hayalkırıklığım tavan yaptı..:( ama yine de uygulamaya bepanthenle olmak üzere devam edicem...;)))
as cnm hg olumunekankayizsmile
istediğin gbi bir uzama olmamasına üsüldüm ama en azından daha bakımlı olmştur saçların bilmiyorumkismile

evet canım bende umduğum uzamayı elde edemesem bile devam etmeyi düşünüyorum çünkü daha canlı ve bakımlı duruyor. :dance:

evet haklısınız kontesim ve pixim saçlarım kesinlikle çok daha iyi durumdalar...;)
o yüzden devam edicem..

haa unutmadan bir de "biotin" takviyesine başlayacağım sanırım, saçlarım için...
tabii vakit bulup doktora tahlile gidebilirsem:)))

doktorsuz kalkışma bence de o işe :utangac:

yok canım benim yapmam öyle şeylerzemuszemus
kan sayımı kontrolleri için gittiğimde danışıcam, zaten bana demir ilacı vermezler B grubu vitaminleri takviyesi yaparlar, kansızlık için... o yüzden sanırım izin verirler biotine gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

yok canım benim yapmam öyle şeylerzemuszemus
kan sayımı kontrolleri için gittiğimde danışıcam, zaten bana demir ilacı vermezler B grubu vitaminleri takviyesi yaparlar, kansızlık için... o yüzden sanırım izin verirler biotine gibi geliyorkaydirigubbakcemile2
hadi bakalm kuşum inş a.s.

iyi geceler herkese a.s. bugün ilk kez bemiks-sinameki-badem yağı nı uyguladım. 2. saatten sonra hafif bi kaşıntı oldu umarım gerçekten işe yarar :Saruboceq: ama kokusu çıkmadı saçım bemiks kokuyo malesef. :sinifsinif: Neyse, uzasın da koku kalsın önemli değil bayanssulusmile .
Bir de kızlar içine 1 kaşık kuru maya katılmış 1 bardak sütü her gün içmek de çok etkiliymiş onu da deniyeceğim ama her gün değil 2 3 günde 1 içeceğim çünkü tadı pek iyi değil. Ama gerçekten uzatıyormuş, KK forum da okudum ama link koyamıyorum malesef...

iyi geceler herkese a.s. bugün ilk kez bemiks-sinameki-badem yağı nı uyguladım. 2. saatten sonra hafif bi kaşıntı oldu umarım gerçekten işe yarar :Saruboceq: ama kokusu çıkmadı saçım bemiks kokuyo malesef. :sinifsinif: Neyse, uzasın da koku kalsın önemli değil bayanssulusmile .
Bir de kızlar içine 1 kaşık kuru maya katılmış 1 bardak sütü her gün içmek de çok etkiliymiş onu da deniyeceğim ama her gün değil 2 3 günde 1 içeceğim çünkü tadı pek iyi değil. Ama gerçekten uzatıyormuş, KK forum da okudum ama link koyamıyorum malesef...
hımmm
maya gerçekten kötü tatlı olabilir eed
ben yapmam herhalde :gitme:

Back
X