Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar peki şimdi ben bu karışımı kirpiklerime 2-3 günde 1 yapıorum gayet güzel oluyor. saçlara da aynı sekilde yapsam ters tepki alırmıyım kibilmiyorumkismile

ya kızlar peki şimdi ben bu karışımı kirpiklerime 2-3 günde 1 yapıorum gayet güzel oluyor. saçlara da aynı sekilde yapsam ters tepki alırmıyım kibilmiyorumkismile
saçları yormasan daha iyi olur tatlım
haftada 1 gün yeterli
fazla vitaminden saç dökülmeleri olur:gitme:
kirpiklerinde ne gibi değişimler oldu?
uzama mı oluyor?

hımmm
maya gerçekten kötü tatlı olabilir eed
ben yapmam herhalde :gitme:

Ben de önce yapmam dedim ama o kadar övmüşler ki "cildime de iyi geldi porselen gibi oldu saçlarımda güçlü ve hızlı uzadı" diye, basladım içmeye. Çok berbat değil ama alışkın olmadığımız bir tat işte tatlm... yazıcam zaten saçlarımda neler olup bittiğini a.s ona göre deneyen olur belki... a.s.

Ben de önce yapmam dedim ama o kadar övmüşler ki "cildime de iyi geldi porselen gibi oldu saçlarımda güçlü ve hızlı uzadı" diye, basladım içmeye. Çok berbat değil ama alışkın olmadığımız bir tat işte tatlm... yazıcam zaten saçlarımda neler olup bittiğini a.s ona göre deneyen olur belki... a.s.
porselen gibi cilt mi akannehir aboww o zaman ben de deneyebilirim

vazgeçtim,kilo yapıyormuş
zaten 5 kilo fazlam var :bbo:

Sen bilirsin tatlımm, ben az önce 1 bardak daha içtm nefesimi tutup. Saçlara sadece dıştan birşeyler uygulamak yetmez bence içten de beslenmeli, o yüzden illaki bişeyler içmek istiyorum :roflol:

İyi gecelerr herkeseee gittim ben a.s. a.s. a.s.

Sen bilirsin tatlımm, ben az önce 1 bardak daha içtm nefesimi tutup. Saçlara sadece dıştan birşeyler uygulamak yetmez bence içten de beslenmeli, o yüzden illaki bişeyler içmek istiyorum :roflol:

İyi gecelerr herkeseee gittim ben a.s. a.s. a.s.
walla saç uzatalım derken dombili olmayalım
o daha beter bence kaydirigubbakcemile3
iyi gceler kuşş :gitme:

Rojek-te kirpiklerine neyle sürdün sen bu karışımı..bide kaç saat bekletip yıkadın..gözüne girmedimi sürerken..büyük itina gerek heralde girmesini engellemek için..

saçları yormasan daha iyi olur tatlım
haftada 1 gün yeterli
fazla vitaminden saç dökülmeleri olur:gitme:
kirpiklerinde ne gibi değişimler oldu?
uzama mı oluyor?

evet canım sanki uzama oluyor kirpiklerde milimde olsayerimseniben
maskarayı sürmeden önce kıvırdığım kirpiklerime gözüme daha uzun geliyor birde maskarayı sürünce daha dolgun duruyor sankiopuyorumnanaktan

Rojek-te kirpiklerine neyle sürdün sen bu karışımı..bide kaç saat bekletip yıkadın..gözüne girmedimi sürerken..büyük itina gerek heralde girmesini engellemek için..

bu arada Rojek-te ne ile sürüyor bilmiyorum ama ben kulak pamuğu ile kirpik diplerime sürüyorum çok zor olmuyor biraz kaçabiliyor ama yanma yapmadı bende ya da kızarma.
ben zaten üst kirpiklere uyguladığım için daha kolay sürmekzemuszemus

evet canım sanki uzama oluyor kirpiklerde milimde olsayerimseniben
maskarayı sürmeden önce kıvırdığım kirpiklerime gözüme daha uzun geliyor birde maskarayı sürünce daha dolgun duruyor sankiopuyorumnanaktan
hımmm o zaman bana gelmes o iş
gözlüklüyüm,kirpikler de zaten uzun
sonra cama değiyor sinir oluyorum:oklava:

bende az sinameki kaynattım içine bademyağı bepanthen atıp rimel kabına koydum
çok da kolay sürdüm,yanma riski falan da yok:ecrin_bebek:

Evet canım öyle diyorlar ama görünce morali bozuluyor insanın sağlıklı saç telleri niye dökülüyor diye deli oluyorum.akannehir
Du bakalım inşallah benim dökülmede sizinki gibi kesilir.
Zaten sadece banyoda dökülüyor, normalde o kadar değil.şükür.
Sinamekiye devam edeceğim yine daha 3 kere yaptım inşallah iyi sonuçlar alırım.
teşekkürler desteğin için.:1hug:

ne demek tatlım rica ederimmma.s.

selam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim... önce uygulama sınavları, şimdi de finaller anlayacağınız durum fena...
neyse , konuya dönelim, 5. uygulamayı bugün yaptım, ve maalesef ben de sizde ki gibi etki göstermedi:(( uzama sadece 2 cm :(( (zaten normalde 1 cm uzardı ayda)
hevesle başlayıp sonu umduğum gibi olmayınca hayalkırıklığım tavan yaptı..:( ama yine de uygulamaya bepanthenle olmak üzere devam edicem...;)))

senin için üzüldüm tatlım ama ayda 1 cm uzuycağına 2 uzar yani 2 kat hızlı uzamış olur sen de mesela 6 ay kullancağına 3 ayda maskeyi bitiriverirsin canmmm

iyi geceler herkese a.s. bugün ilk kez bemiks-sinameki-badem yağı nı uyguladım. 2. saatten sonra hafif bi kaşıntı oldu umarım gerçekten işe yarar :Saruboceq: ama kokusu çıkmadı saçım bemiks kokuyo malesef. :sinifsinif: Neyse, uzasın da koku kalsın önemli değil bayanssulusmile .
Bir de kızlar içine 1 kaşık kuru maya katılmış 1 bardak sütü her gün içmek de çok etkiliymiş onu da deniyeceğim ama her gün değil 2 3 günde 1 içeceğim çünkü tadı pek iyi değil. Ama gerçekten uzatıyormuş, KK forum da okudum ama link koyamıyorum malesef...

iç canım mutlaka faydası vardır ben okumadım onu ama demek ki işe yarıyo yazdıklarına göreeeaklinialirimsmile

Back
X