Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.sinamekiden vazgeçtim.ama sizden vazgeçemiyorum.uyanır uyanmaz eşimi işe yollayıp hemen siteye geldim.

kontescigim bahsettiğiniz mayalı sütü ben yaklaşık 10 gündür içiyorum.sütü zaten severdim.tadı kötü gelmedi bana.yani içilmeyecek bişiy degil.saçımı bilemem daha erken ama cildime hakkaten çok iyi geldi.sıktıgım yara yaptıgım bi iki siviilce vardı çabucak iyileştiler.ve cok sakinleşti cildim.dupduru oldu.

kontescigim bahsettiğiniz mayalı sütü ben yaklaşık 10 gündür içiyorum.sütü zaten severdim.tadı kötü gelmedi bana.yani içilmeyecek bişiy degil.saçımı bilemem daha erken ama cildime hakkaten çok iyi geldi.sıktıgım yara yaptıgım bi iki siviilce vardı çabucak iyileştiler.ve cok sakinleşti cildim.dupduru oldu.
doğrudur kuşum,ben yüzüme sürüyordum iyi geliyordu ama içince kilo yapıyormuş,o riski göze alamam bilmiyorumkismile

Evet kızlar onu yazmayı unutmuşum bir su bardağı suyla 1 kaşık kuru mayayı saçınıza maske olarak da yapabiliyosunuz-muş :))

annem mayayla yüzüne maske yapıyo o da porselen gibi yapıyo bak aklıma gldi söylemeyi unuttum...

ha bide annemden öğrendim gene elinizi az ıslatıp tıoz şekere batırın yüzünüze biraz bastıraraktan peeling yapın...özellikle siyah nokta olan yerlere...mükemmel siyah noktaları alıp götürüyo...ben de şikayetçiydim yaptım geçen allah süper oldu

günaydın kızlar.sinamekiden vazgeçtim.ama sizden vazgeçemiyorum.uyanır uyanmaz eşimi işe yollayıp hemen siteye geldim.

hoşş geldn tatlım devam etmeni isterdm;ama bizim aynı evde bakanımız edenimiz yok senin eşin varrmiş...o yüzden insan saçının renginden rahatsız olur anlıyorum seni cnmmm:1hug:

böön kimsecikler yohhh heralde galiba sanursammmaklinialirimsmile

1 aydır üşenıyordum malzemeleri almaya ve bu gün alddıııııım
yalnız badem yağına param çıkışmadı öğrencilik işte xD
Yarın alıcam ama bu akşam uygulamak istiyorum badem yağı yerine zeytinyağı kullansam olur mu ?

be geldimm naber fıstıklar
ben bu hafta sonu sinemaki değil de ısıtılmış zeytinyağı maskesi yapıcam öbür hafta sonu da sinemakiye devam edicem çünkü ampullerim bitti hem saçlarım dinlensin ....

Back
X