Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
be geldimm naber fıstıklar
ben bu hafta sonu sinemaki değil de ısıtılmış zeytinyağı maskesi yapıcam öbür hafta sonu da sinemakiye devam edicem çünkü ampullerim bitti hem saçlarım dinlensin ....
hg yawrumm
iiyim ben merci :kedi:
ben de bgn yabcam galiba sinameki
özledim kaydirigubbakcemile3

1 aydır üşenıyordum malzemeleri almaya ve bu gün alddıııııım
yalnız badem yağına param çıkışmadı öğrencilik işte xD
Yarın alıcam ama bu akşam uygulamak istiyorum badem yağı yerine zeytinyağı kullansam olur mu ?
bilmiyorum ki ,o şeklde denemedim hiç ama nasılsa 1 uygulama yabıcaksın bu şeklde,yab gitsin zemuszemus

bilmiyorum ki ,o şeklde denemedim hiç ama nasılsa 1 uygulama yabıcaksın bu şeklde,yab gitsin zemuszemus

öyle valla kaydirigubbakcemile5
bu akşam sararım kafaya sabah yıkarım okulun son günü sağlıklı görünsün kaydirigubbakcemile3

annem mayayla yüzüne maske yapıyo o da porselen gibi yapıyo bak aklıma gldi söylemeyi unuttum...

ha bide annemden öğrendim gene elinizi az ıslatıp tıoz şekere batırın yüzünüze biraz bastıraraktan peeling yapın...özellikle siyah nokta olan yerlere...mükemmel siyah noktaları alıp götürüyo...ben de şikayetçiydim yaptım geçen allah süper oldu

Bunu ilk kez duyuyorum mutlaka deneyeceğim. Son birkaç gündür siyah noktalara farklı bi çözüm arıyordum çok iyi oldu bunu yazdığın Merve'ciğim sağoll a.s.

kızlar ben 3 kere yaptım ama üçüncüsü dündü yani onu yapmadım sayarsak iki haftada 2den az fazla 3 den biraz az cm uzama oldu bende:D

ahh ahhh şu 15 günde 2 - 3 cm uzama olsun yeter bana yaaa :/ olur mu sizce kızlar ne dersiniz.genelde saçım sağlıksız pırasa diye tabir edilen saçlardan değil ama çok mükemmel de değil hanii boshayallersmile

ahh ahhh şu 15 günde 2 - 3 cm uzama olsun yeter bana yaaa :/ olur mu sizce kızlar ne dersiniz.genelde saçım sağlıksız pırasa diye tabir edilen saçlardan değil ama çok mükemmel de değil hanii boshayallersmile
kuşum saçının yapısı yağlı ise o sonucu elde edersin gibime geliyor
ama kimisinde 5. uygulama olduğu halde 2cm uzama var
saçtan saça değişiyor yanibilmiyorumkismile

kuşum saçının yapısı yağlı ise o sonucu elde edersin gibime geliyor
ama kimisinde 5. uygulama olduğu halde 2cm uzama var
saçtan saça değişiyor yanibilmiyorumkismile

off hemde ne yağlı kuşum hele yazları sabah yıkasam akşam yağlanıyordu kaydirigubbakcemile3
umarım istediğim sonucu alırım kafamda şu an :lepi:
böyle yatsam soru nolmaz dimi :bbo:

off hemde ne yağlı kuşum hele yazları sabah yıkasam akşam yağlanıyordu kaydirigubbakcemile3
umarım istediğim sonucu alırım kafamda şu an :lepi:
böyle yatsam soru nolmaz dimi :bbo:
bende olmuyor canım
ben gece yapıp sabah yıkıyorum
yaklaşık 12 saat kalıyor saçımda
ama kimi arkadaşlarda dökülme oldu
istersen ilk uygulamalarda süreyi kısa tut
daha sonradan orta yolunu bulursun zemuszemus

az önce arkadaşım geldi
1 aydır görüşememiştik
saçlarımı görünce şokk oldu:1shok:
bakım yaptığımı da bilmiyordu