Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kıslarr,,, gece kuşları uyuyun bakalım siz.....

bu bir mucize olmalı! sönük besleme gibi iğrençti saçlarım. bi topicte bahsetmiştim ne kadar uzadığını takip etmek içi aralardan bi yerden bi tutam kırmızıya boyadım saç diplerime bakınca uzadığı fark ediliyo ama ne kadar olduğu belli olmuyo dibinden bir tel kopardım ve tam bir cm uzamış 10günde ve yeni saçlar çıkıyo ayrıca çok dolgun çok havalı görünüyo kısa ama herkes çok beğenmeye başladı.sabah taramıyorum bile fönlü gibi duruyo.sinamekili tarifi 2.kez yaptım. ondan mı yoksa şampuanımın içindeki yağ karışımından mı bilmiyorum ama süperrr çok mutluyum böle giderse yaza kadar neredeyse belime gelir saçlarım çokk mutluyum

Bende dün ilk defa yaptım 1 saat önce yıkadım.Durulama suyuna elma sirkesi de kattımm oooh aklinialirimsmile
Hem pasparlakkk hem aşırı dolgun ki benım saçlarım çok ince . Önceden saçlarımı bu hale getirmek için maşa kullanırdım şimdi kurutmam yetti ve yeni saçlar turp suyundaki 4 kezlık uygulamaya eşdeğer. çok fazla farkediliyor.En kısa zamanda resim paylaşıcamm canlarımm opuyorumnanaktan
Merve ve Japongülü Allah razı olsunn :kedi:

Son düzenleme:
keşke bende böyle bir konu açsam 'Ben bile saçlarıma inanamadım...1 buçuk ayda 10 cm :) ' o günleri görebilir miyim :roflol:, o kadar uzar mı acaba kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile. Neyse bende ilk uygulamamı yaptım, ikinci uygulamam için bekliyorum bayanssulusmile

keşke bende böyle bir konu açsam 'Ben bile saçlarıma inanamadım...1 buçuk ayda 10 cm :) ' o günleri görebilir miyim :roflol:, o kadar uzar mı acaba kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile. Neyse bende ilk uygulamamı yaptım, ikinci uygulamam için bekliyorum bayanssulusmile

İnşallahhh hayatımm lülülülülülü

bence bir hafta çok uzun bir süre, bende dayanamayıp tekrar yapsam şike yapmış sayılmam di mi aklinialirimsmile?
hem bugün de cuma , aralık olarak bakıldığında 2 haftadır bakımsız kalmış caaanııımmm saçlaarım eyvahedigeldismile (bu da bi nevi şike oldu sırnaşık şey )
bu hafta yaptıysan bi daha yabma yawrum
haftada bir yab :hulya:

eedd 9. uygulamamı yabmş bulunmaktayım
şuanda saçlarımda kendisi :kahve:
kalan karışımı saç ucuma , kaşlarıma ve tırnaklarıma sürdüm
elimle masaj yapa yapa sürdüğümden farkettim ki tırnaklarım artık daha sağlıklı ve hızlı uzuyor
hafif bir sararma oldu ama yıkadıkça geçicek eminm:icecream:

elimle masaj yapa yapa sürdüğümden farkettim ki tırnaklarım artık daha sağlıklı ve hızlı uzuyor

ohh yarasın canımm
benimde bemiksim bitmişti zeytinyağı yapıcaktım aşkıma da söylemiştim bu sabah işe gitmeden bemiks getirmiş bana kıyamam ya ..yani demek oluyor ki yarın 6.uygulamamı yapıcammm

bu bir mucize olmalı! sönük besleme gibi iğrençti saçlarım. bi topicte bahsetmiştim ne kadar uzadığını takip etmek içi aralardan bi yerden bi tutam kırmızıya boyadım saç diplerime bakınca uzadığı fark ediliyo ama ne kadar olduğu belli olmuyo dibinden bir tel kopardım ve tam bir cm uzamış 10günde ve yeni saçlar çıkıyo ayrıca çok dolgun çok havalı görünüyo kısa ama herkes çok beğenmeye başladı.sabah taramıyorum bile fönlü gibi duruyo.sinamekili tarifi 2.kez yaptım. ondan mı yoksa şampuanımın içindeki yağ karışımından mı bilmiyorum ama süperrr çok mutluyum böle giderse yaza kadar neredeyse belime gelir saçlarım çokk mutluyum

şampuanının içindeki yağ karışımı nedir?

ohh yarasın canımm
benimde bemiksim bitmişti zeytinyağı yapıcaktım aşkıma da söylemiştim bu sabah işe gitmeden bemiks getirmiş bana kıyamam ya ..yani demek oluyor ki yarın 6.uygulamamı yapıcammm

sana da şimdiden yarasın kuşummm :asigim::nazar:

dayanamadın yaptın dimi tatlımkaydirigubbakcemile3
gerçi yeter bu kadar beklemek çok bile bekledin
2. 8 uygulamalık küründe başarılar:hooray:

ohh yarasın canımm
çok romantik :asigim:, ben benimkine söyliyemiorum bu karışımı yaptığımı, zaten aynı şehirde deiliz. Görünce şok olsun istiyorum Şeniz

dayanamadın yaptın dimi tatlımkaydirigubbakcemile3
gerçi yeter bu kadar beklemek çok bile bekledin
2. 8 uygulamalık küründe başarılar:hooray:
ayh wallaha dayanamadım kaydirigubbakcemile3
bence de yetsin :asigim::asigim:
saol canımmm Şeniz

bugün 3. defa yapicam Sinamekitarifini. Her cuma yapmaya basladim 1 hafta saclarimi yikamiyorum kendi yagiyla beslenmesi icin. Ama sinamekiyi yaptigim gün saclarim tiftek tiftek oluyor sanki saclari kurutuyor gibi geldi bana :S. Ve sacimda sinameki oldugu zaman kasinti oluyor kasiniyor iyice ama bu güzel bi tepki bence uzamasina isaret :).sinameki tarifini aynen uyguluyorum sac diplerime iyice masaj ediyorum ama sac uclarina Sacbakimyagiylasacbakimkremi karistirdigim tarifi uyguluyorum cidden bu sekilde cok yumusak ve güzel oluyor saclarim.Sacuclarima yaptigim bakimi herkese tavsiye ederim arkadaslar saclar ipeksi bi yumusaklik veriyor :)).

bugün 3. defa yapicam Sinamekitarifini. Her cuma yapmaya basladim 1 hafta saclarimi yikamiyorum kendi yagiyla beslenmesi icin. Ama sinamekiyi yaptigim gün saclarim tiftek tiftek oluyor sanki saclari kurutuyor gibi geldi bana :S. Ve sacimda sinameki oldugu zaman kasinti oluyor kasiniyor iyice ama bu güzel bi tepki bence uzamasina isaret :).sinameki tarifini aynen uyguluyorum sac diplerime iyice masaj ediyorum ama sac uclarina Sacbakimyagiylasacbakimkremi karistirdigim tarifi uyguluyorum cidden bu sekilde cok yumusak ve güzel oluyor saclarim.Sacuclarima yaptigim bakimi herkese tavsiye ederim arkadaslar saclar ipeksi bi yumusaklik veriyor :)).
ben 1hafta yıkamadan asla duramam :1no2:

Back
X