Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayhhh kkontess ne saç varmış sendeakannehir
hem gür duruyor hem sağlıklı hem de çok güzel uzamışlar canım maşallah![]()
ay yok canım yanlış anladın daha doğrusu bn yanlış söyledim 80 takıyorum ama bol.75 sıkı oluyr.70 de denemedim ama olur heralde ona da sırnaşık şey
selam arkadaslar,
suan ikinci sinemakim kafamdailk yaptigimda bütün gece bekletmistim ama cok dökülmüstü bugün tek 3saat bekleticem
yapmadan önce 72cm, ertesi gün 72,5 ve bugün ölctügümde 74cm:lepi:
yani bir haftada 2cm uzama oldu. normalde bir ayda ancak uzar bukadar
ama bugünde yapicam sonra 2hafta ara vericem cünkü saclarim acaip döküldü tüm hafta
uzun,kisa,orta her telden döküldü yazaten sacim cok degil
sizdede dökülme oldumu? ve en önemlisi sonraki uygulamalarda dökülmesi kesildimi?
eger devam ederse birakicam ben cünkü 2tel uzun sacim olacagina kisa gür saclarim olsun:gitme:
evet canim bi bu haftada bakayim hani yine dökülme olacakmis eger olursa bidaha yapmam ama 1haftada 2cm süper ya
bu arada merveye ve japongülüne tesekür etmek istiyorum bizimle paylastiklari icin
bide saclarim normalinden fazla yaglandi her gün yikamak zorunda kaldim bide cok kasindi sac derim:1shok:
gercekten de 10 cm uzuyormu :1ninca: 2 ay yeter o zaman![]()
off eed kardan nefret ediyorumlmaz: dizi izliyorum ben de evde
benimki de bayılıyooben kar a bayılırımmm:asigim:
benimki de bayılıyoo
nesini sevionus anlamıyorum
hep yaz olsa keşke
sıcak kumlar yaksa ayaklarımı ohh misss zemuszemusopuyorumnanaktan
kar a yağmura karlı sisli kapalı havalar tam benim havalarımdır...çok severimmm....sıcaktan pek hoşlanmam bahar havasıı severim ama hele bide pikniğe gidince o zamanlar süper oluyor...yazın her yer yapış yapış ter güneşşş.hiçç sevmemm:bbo:
şekerim herkesin ruhuna hitap eden şeyler farklıdırrr....yerimseniben