E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #6.361
keşke saçları bi günde uzatan formül olsaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende olmuyo mu bilmiyorumkismile
koyu renk oje warken ya da tırnağım kısayken olmuyorlar ama
böyle sadece parlatıcı ya da çookk uçuk pembe ojem warken kenarlar böyle oluyor arada.
törpülüyorum oldukça ama bu sefer de ya tırnak şeklim bozuluyor ya da biri kısa biri uzun oluyor :gitme:
cnmmm bi süre sürme de hava alsınlar yazık hep ojeli gezilir mi :s çok zarar veriyodur kesin cildinin hep makyajlı olması gibi...bilmiyorumkismile
baktmmmmkaydirigubbakcemile2
bişe buldum
denicem şmdi sempatiksalakcinni
bir tek oje rengi değişirken hava alıyorlar vallakaydirigubbakcemile3
ellerimde devamlı suda olduğu için ojesiz kaldığı gibi kırılıyorlar mecbur kalıyorumkaydirigubbakcemile2
french ne ben daha onu bilem bilmem haaa....çamaşır suyuna yatırrkaydirigubbakcemile3
benimkiler kendiliğinden beyaz zaten uzun tırnak sevmem azcıcık uzatıyorum ben çok güzel duruyooşakkıdı
canım bence tırnaklar frenchli gibi öyle bembeyaz olması olanaksız gibi geliyor yani hiç kimsede görmedim öyle kendiliğinden bembeyaz tırnaklar sen bas ojeyi gitsin boşver amaan bide onunla uğraşma zaten güzel tırnak yapın var ince uzun ne güzel iştekaydirigubbakcemile5
TEŞEKKÜR EDERİM opuyorumnanaktangeçmiş olsn tatlımm
canım bence tırnaklar frenchli gibi öyle bembeyaz olması olanaksız gibi geliyor yani hiç kimsede görmedim öyle kendiliğinden bembeyaz tırnaklar sen bas ojeyi gitsin boşver amaan bide onunla uğraşma zaten güzel tırnak yapın var ince uzun ne güzel iştekaydirigubbakcemile5
hihihhi seviyorum kız seni olduğun gibisin saf ve çocuksusun Şeniz
kıslar şu anda bu karışım 3 saattir başımda, başım arımaya başladı bu 2 kullanışım öncekindede böyle oldu acaba çok tuttuğum içinmböle oldu bi de yıkadıktn sora kepek yaptı sizdede böyle olmuşmuydu acaba. devam edeyimmi?
hihihhi seviyorum kız seni olduğun gibisin saf ve çocuksusun Şeniz