Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle kabarık dağınık.....uzunnn

vazgeçtim uzatcam 10 cm dahaaaaaa ama eskisi kadar hızlı uzamaz oldu artıkkk ya da ben seçemiyorum

10 cm daha istiyorum ama artık yavaş uzuyo gibi geliyooo...bana mı öyle geliyooo şuan göğsümün ortasındaa düzkenki halii....10 cm daha uzatcam öyle 4 -5 cm yetmiycek bana anladımmmmafoldumben

yağ hemen çıkmıyo bi sabunlayıp ardından şampuğanlıyorum durularken acep ondanmı kepeklendümki

tatlım herkesin saç derisi farklı bilemiyorum ki canım....

Benimkiler de uzasa 1 ..
Ama aşırı saç çıkardı bende ve felaket hacimli & parlak..
Böyle bir etki gösterdiyse uzatır da herhalde (: daha 2 kez kullandım hemde..
mervecim harika sonuçlar alıyorsun bence ara ver ev saçını rahatlat , belki daha çok işe yarar :)

Benimkiler de uzasa 1 ..
Ama aşırı saç çıkardı bende ve felaket hacimli & parlak..
Böyle bir etki gösterdiyse uzatır da herhalde (: daha 2 kez kullandım hemde..
mervecim harika sonuçlar alıyorsun bence ara ver ev saçını rahatlat , belki daha çok işe yarar :)

9 gün ara vermiştim cnm sora geri yaptım ben fark edemiyorum belki de artık ama 10 cm daha uzatcam 4-5 cm yetmiycek bana anlaşıldı...aklinialirimsmile

bi uzasalar istediğim gibi neyse inşallah o günler de gelicek bigün...

64961216426134558134599.jpg
[/IMG]

işte böyle saçlar istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahh kızlar valla bende upuzun istiyorum göğüs altıma insinler...
şuan omuzlarımdan biraz aşagıda rahat 20cm gerekiyor yaza kadar uzar di mi kızlar:sinifsinif:

birde birsey sorucam kızlar hazı aklımayken hani saç böyle naylonumsu gibi oluyor ıslakken sünüyor ya o saçlara bakım yapmak için herhangi önerdiğiniz birsey var mı olurda gaza gelir saçımı açtırırsam kestirmek zorunda kalmıyım içimden bir ses durmamı söylüyor ama durduramıyacağım galibabayanssulusmile

birde birsey sorucam kızlar hazı aklımayken hani saç böyle naylonumsu gibi oluyor ıslakken sünüyor ya o saçlara bakım yapmak için herhangi önerdiğiniz birsey var mı olurda gaza gelir saçımı açtırırsam kestirmek zorunda kalmıyım içimden bir ses durmamı söylüyor ama durduramıyacağım galibabayanssulusmile

ben anlamadım demek istediğini bilmiyorumkismile

yıpranınca lastikimsi oluyor ya saçlar çekince uzuyor hani açtırma işleminden sonra onun için önerebilceğiniz herhangi bir bakım var mı?

yıpranınca lastikimsi oluyor ya saçlar çekince uzuyor hani açtırma işleminden sonra onun için önerebilceğiniz herhangi bir bakım var mı?

hımm
benimkiler öyle olmadı hiç canım
bilemedim o yüzden bilmiyorumkismile
bu bakım iyi gelmedi mi?

benim dipler iyide uca dogru asiri kuru uzuyo iyi geldi bu maske uzatiyo ama ben anneannemin sac uzatma yöntemi var onu yapcam yagli bi karisim kullananlar kuruluk gidiyo yatisik oluyo saclar diyo deniycem hafta sonu

hayırlısı esma64'cmm (:
Bende de çok saç çıkardı yaa yatıştıramıyorum o derece ve daha 2 kez kullandım . Saç çıkarttığı bir gerçek.E saç çıkaran şey saçta uzatır herhalde :)
Siz kaçıncı uygulamada farkettiniz uzamayı ??

hımm
benimkiler öyle olmadı hiç canım
bilemedim o yüzden bilmiyorumkismile
bu bakım iyi gelmedi mi?

yok canım şimdi için değil zaten olurda açtırırsam öyle olucaklar diye tahmin ediyorum siyah boyalı çünkü saçlarım oreal(yanlış yazmış olabilirimsempatiksalakcinni) yapılınca ince olduğu için çok yıpranıyor:gitme:
bugün birini gördümde çok hoşuma gitti saç rengi boyatıcam galiba çok gaza geldimkaydirigubbakcemile4

Back
X