E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #6.641
7-8 uzatsam da bana yeter ama yok bi isteiğimden uzun görmek istiyorum 10 cm uzatcam işteee upuzun olurrr ayyyysempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bu uzunluk açısından çok güzzelll...
tatlım nerende saçların???ben de istiyorum belime gelsin ama çok da uzun sevmiyorum en fazla belin kıvrımında olucak yani...7-8 cm sora belime geliyo ama benimmmm:kedi:
Şuanda göğüs hizamda ama katlar var biraz arkadanda kürek kemiklerime fln geliyor..
Bende aslında öyle çok uzun istemiyorum belin kıvrımında olması yeterli...zemuszemus
Seninkiler güzel uzamış ya gerçekten..boshayallersmile Hala uzuyo mu seninki cnm?
fizikte güzelmiş sempatiksalakcinni
cnm resim koydum albümde bakabilirsin....tabiki uzuyo uzamasa yapar mıyım tatlım...aklinialirimsmile
yaaa ben bugün 5.cisini yaptımm ama bende bi etkisi olmuo sanırımm inşş olurrrrrr ama saçlarımm aşırı derecede yumuşadıı sordum kuaförümee bademyağını hemen çıkart bemix süper dedi badem yağıı saçlarıı yumuşatarak en sonn çok güçsüz hale getirir hepsi kopar dedii korktumm açıkcasıı sizede söleym dedimm aklınızda bulunsunn kızlarrr...yaaaa şu 10 cm falan uzayanların nasıl uzadı acabaa yaaaa bide bu benm saçıma yetmio hiçç uçlarına gelmio bileeee.....herkesin böle mi acabaa??
evet tatlım sende de uzama var mı????işine yaradıysa mutlaka devam et.... :))))
yoo sadece dibe sürüyorum,zaten kullanım şekli de öyle,tüm saça sürülmez ki :bbo:kontescim sen nasil kullaniyon yani tümüne sürmüyomusun