Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar
bende bugun sinamike , bepanten ampul ve tatlı badem yağımı almış bulunuyorum
yarın ilk maskemi yapacağım
saçlarım kürek kemiklerime geliyor
inşallah bu kür işe yarar hem uzun hem sağlıklı saçlara kavuşurum
birde birşey soracağım
şampuanına terabentin koyan varmı
parlatıyor diyorlar????a

5-6 kere yaptım hiç uzamadı vs diyen arkadaşlar; karışımı tüm saça değil,diplerine sürüyoruz.lütfen mervenin ilk sayfadaki yazısını daha dikkatli okuyunuz

5-6 kere yaptım hiç uzamadı vs diyen arkadaşlar; karışımı tüm saça değil,diplerine sürüyoruz.lütfen mervenin ilk sayfadaki yazısını daha dikkatli okuyunuz

neden peki sadece dibe.. ben 2 kere yaptım ikisinde de tüm saçıma sürdüm bidahkine yapmam artık öyle fisfisfis

peki hem dibe hem uçlara sürsek olmaz mı acaba
benim uçlarım çok kırık
canlandırmak istiyorum

neden peki sadece dibe.. ben 2 kere yaptım ikisinde de tüm saçıma sürdüm bidahkine yapmam artık öyle fisfisfis

bebemm saç dipten uzar.tüm saça neden süresin ki,ortasından uzamıyor ki bu meret.önemli olan dipler.ha kırılmasını önlemek için bir de uçlarına sürersen sürersin.ama tüm saça sürmen gereksiz.zaten yetmez.karışım oranları sadece dip içinopuyorumnanaktan

mesela benim saçım neredeyse belime gelecek,yarım çay bardağı kadar sıvıyı tüm saçıma nasıl süreyim? akıl var mantık var kızlar yapmayın :bbo:

ben de ekmek arası , kumpir,pizzadan vazgeçtim ki tam bir kumpir delisiyimdirmafoldumben.egzersizim yok işte.çok hımbılım.üşeniom.sen ne egzersizi yaptn cnm?
trendy dedrgisini almıştım orda hareketler vardı onlarla yaptım her gün hemde kafamçokkarıştı

tüm saçına sürmüyorsun umarım?

yokkkk canımm sadece diplerine sürüorumm ama burda bi kaç arkadaşş heryerine yettiğini falan yazmışşş bende nasıl yetioki die meraK ettimm:):)bu arada uçlarada kırıkları falan canlandırır belki die düşünmüştümm....bu arada benmm tırnaklarım uzamaya başladı bu maskeden sonra saçıma masaj yaparkenn faydası oluo heralde aynısını düşünen var mı???

yokkkk canımm sadece diplerine sürüorumm ama burda bi kaç arkadaşş heryerine yettiğini falan yazmışşş bende nasıl yetioki die meraK ettimm:):)bu arada uçlarada kırıkları falan canlandırır belki die düşünmüştümm....bu arada benmm tırnaklarım uzamaya başladı bu maskeden sonra saçıma masaj yaparkenn faydası oluo heralde aynısını düşünen var mı???
eed ben bu etkisinden bahsetmiştim önceki sayfalarda
benim de sürekli kırılan kat kat ayrılan tırnaklarım şimdi upuzun ve bakımlıhihoyyyt

eed ben bu etkisinden bahsetmiştim önceki sayfalarda
benim de sürekli kırılan kat kat ayrılan tırnaklarım şimdi upuzun ve bakımlıhihoyyyt

hımmm ben geçmişi atlaya atlaya okuduğum için görmemişimmm :):)
süperrrrrrrr ozamannn....herkesee kolay gelsinnnnnn:sm_cool:

saçları daha kısadır
ya da saç miktarı azdır
ya da suyu arttırmışlardır :kedi:

tatlım çünkü kuaför arkadaşımız diplere demiş sadece...ben biraz da uçlara yediriyorum...

merhaba arkadaşlar
bende bugun sinamike , bepanten ampul ve tatlı badem yağımı almış bulunuyorum
yarın ilk maskemi yapacağım
saçlarım kürek kemiklerime geliyor
inşallah bu kür işe yarar hem uzun hem sağlıklı saçlara kavuşurum
birde birşey soracağım
şampuanına terabentin koyan varmı
parlatıyor diyorlar????a

hoşş geldin tatlııımmmmm.....terabentin çok saçımı kurutmuştu canım söyliyimmm...ama herkeste farklı etki yaratıyo maskeler....a.s.

bide saçlarımın fönlü halini koyucam albüme....hep en pasbal halimle çekip koyduğum için saçlar kirli felannnnnkaydirigubbakcemile3

ayh merve bgn noldu kuzum bilinnn miii
dışarı çıkıodum ben,annem de arkamdan bakıomş camdan
ewe gelince söledi.
saçların cidden çok uzamş,uzaktan bakınca farkettim,çok da gür duruyorlar , yürüdükçe sawruldular dedi
çok sevindim :dance:

ohhhhh savurrr saçları kkontess savurrrr....bide upuzun olunca artık nasıl dikkat çekersin bilemiyorum yani çok güzel saçların var tatlım maşallahhhh.......

isteyenler saçımın fönlü halini de görebilir albümde bide fönlü görün anacım hep kirli hep kötüü..akannehirkaydirigubbakcemile3

Back
X