E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #6.681
arkadaşlık teklifi yolladım cnm...kabul edip bakabilirsinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhhh savurrr saçları kkontess savurrrr....bide upuzun olunca artık nasıl dikkat çekersin bilemiyorum yani çok güzel saçların var tatlım maşallahhhh.......
yok artık,durup durup saçmalar oldun kız sen,yok uzamadı yok saçım az bilmem nesaçım mı az benim yaaabilmiyorumkismile
saçım mı az benim yaaabilmiyorumkismile
ehehehehehe sempatiksalakcinni ii gceler bebikk opuyorumnanaktankızlar kızmayın ayol bişi demicem artık tamam...hadi ben kaçtım ii geceler kızlar bugün erkenciyimmm.................mucxxxx
hg kk'cım.nasıldı gününay saçmalama merve yahu senin saçında azsa benim hiç yok ozaman ayrıca yeni resimlere baktım saçların bayağı uzamış mervecim süperalkisalkisalkis
hg kk'cım.nasıldı günün![]()
hayırdır inş ,gel ösele :1ninca:ay hoşbulduk kontesim berbat birgündü okadar asabiyimki anlatamamklava:
kıslarrr ben geldim hayırlı geceler hepinize,özlemişim yaa...
salı günü 7.kez yapıcam beni gören herkes saçının aralına renk mi attordın güzel olmuş diyorlar yani bu sinemaki saçlarımın kumrallarını çok tatlı bir renk yaptı....
benim albüme de bakar mısın ela a.s.[/Q
nekadarda kibar Şeniz
eheheh :kedi:ya yerim seni ya nekadarda kibar Şeniz