Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kafamda suan muskatli karisim var elektriklenmeyi aliyomus galiba uzatiyomusta benim uclari kuru ve elektrikleniyo onun icin uyguladim bakalim aksam yikarim ama sinemakili maskeyi üc ay yapicam araliksiz birinci ay bitti gelismeler iyi gidiyo iki ay daha yapiyim iki hfta falan ara vericem tekrar baslarim

bugün ilk defa yaptım
saçımdayken ve yıkarken sertti saçım korktum önce
ama yıkadıktan sonra gayet güzel oldu Şeniz
resimleri bende görsemde ikinciyi yapmak için gaza gelsem boshayallersmile

ayrıca çok keyifliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm............ama evde yokum bugün...haydi görüşmek üzereeee kızlarrrrzemuszemus

ay nekadar güzel ya maşallah hep böyle ol aman mervecim zaten sen mümkünse bunalıma filan girme sen girince hepimiz birden giriyoruz acaba bunalımda saçları uzatırmı diye:roflol: şaka tabi Şeniz

saçlarıma sürdüm sinemakili karışımımı kaydirigubbakcemile2 geçen hafta yapamamıştım parmağım incindiği için bilmiyorumkismile bu 5.yapışım inşallah uzar saçlarım kaydirigubbakcemile4

saçlarıma sürdüm sinemakili karışımımı kaydirigubbakcemile2 geçen hafta yapamamıştım parmağım incindiği için bilmiyorumkismile bu 5.yapışım inşallah uzar saçlarım kaydirigubbakcemile4

uzama varmi canim sendede

kizlar benim sacimda muskatli maske vardi ilk defa saclarimin ucundaki kuruluk gitti süper oldu gercekten etkiliymis maske

resimlerine baktim masallah :nazar::nazar::nazar:demekten baska bişey diyemicem mrv_1987 opuyorumnanaktan bende henuz fazla bi uzama olmasada minik kızımın sacına dahi güvenerek uyguladıgım bi tarif bakım yaptıgı kesin saclarim ışıl ışıl yumusacık tşk ediyorum Japongülü arkadasımıza ve sana opuyorumnanaktan

kaşla göz arasında esip gitmişsin yine cimcime kaydirigubbakcemile3 keyfine nazar değmesin inşşş:nazar:

dün geldim yazdım kaçtım hemen evden çıkıcamktım da tam tatlımmmmmm..bii hışımla yazıp kaçtımmsempatiksalakcinni

resimlerine baktim masallah :nazar::nazar::nazar:demekten baska bişey diyemicem mrv_1987 opuyorumnanaktan bende henuz fazla bi uzama olmasada minik kızımın sacına dahi güvenerek uyguladıgım bi tarif bakım yaptıgı kesin saclarim ışıl ışıl yumusacık tşk ediyorum Japongülü arkadasımıza ve sana opuyorumnanaktan

rica ederim kendi adıma tatlım hoşgeldin...sonuçlarını bizlerle paylaşşşa.s.

ay nekadar güzel ya maşallah hep böyle ol aman mervecim zaten sen mümkünse bunalıma filan girme sen girince hepimiz birden giriyoruz acaba bunalımda saçları uzatırmı diye:roflol: şaka tabi Şeniz

kaydirigubbakcemile3:1hug:

kız naptın parmağına aman dikktaeyvahedigeldismile
sonuçlar nasıl tatlımm

günaydın bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrzemuszemusopuyorumnanaktan

kahvaltı yeni etcem daha haydin görüşürüzzzzkaydirigubbakcemile5

Back
X