Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abboowwwwww ben de 2 gündür ne bulduysam yedim tamam bugün kesin başladım artk koontescimm....ben de içtim kızzz inşallah vercem şu 3 kilomu saçlar da uziycak ohh misssopuyorumnanaktan

bu arada 6 cm uzasa göğsümün altını geçiyo baya.... yani 6 cm yeter ama 10 cm uzasın....kaydirigubbakcemile4

nihayet 6 cm de karar kıldımmmkaydirigubbakcemile3

sizlerin kaç cm si kaldı kızlaarrr

kızzz ilk 10 demenden bu yana 2-3 cm daha uzadı 7 felan kurtarmıyo mu :)))))))

61031753.jpg

6 cm sora bu kadar oluyooo saçlarım inşallah...modeli de böyle zati süperrrrrzemuszemus

bana en azindan 20 cm lazim ya omzumda ve ben dirseklerimde olmasini istiyorum kivircikya uzadigi belli olmuyo hic sinir oluyom benim temmuza kadar zamanim var temmuzda istedigim modelde kestiririm boyatcam sariya bide ama kararsizimy a sari mi yapsam yoksa acik kumralmi bilemedim beyaz tenliyim kahverengi gözlü asiri beyazda degil ama sarimsi beyaz yani tenim

hangisi daha çok yakışırsa onu yap canım...çevrendekilere sor

kız naptın parmağına aman dikktaeyvahedigeldismile
sonuçlar nasıl tatlımm

güzel canım umutluyum saçlarımdan kaydirigubbakcemile2 2 hafta önce ölçmüştüm 2 cm uzamış bi sevindim anlatamam mervecim :1hug: iyi ki bu topiği okumuş ve bu karışımı yapmaya başlamışım düzenli yapınca çook işe yarıyor :)

yha bn bemix bulamadım npcam ühüühü bn saçımı maviye boyattım sonra okulda yasak die kesmek zorunda kaldım omzuma geliyo saçım

selam canlarrr
bende 7.uygulamamı bu gece yatmadan yapıcam ve yarın kalkınca ilk işim banyo yapmak olcak yani 9 saat falan tutumuş olucamm..bakalım uzasada kurtulsam şu röflelerden yaa benim daha 10 cm e ihtiyacım var ama ne zamanda uzar kiii...hemen gidip kestircem röflelerden...

selam canlarrr
bende 7.uygulamamı bu gece yatmadan yapıcam ve yarın kalkınca ilk işim banyo yapmak olcak yani 9 saat falan tutumuş olucamm..bakalım uzasada kurtulsam şu röflelerden yaa benim daha 10 cm e ihtiyacım var ama ne zamanda uzar kiii...hemen gidip kestircem röflelerden...

elacım belliki bu röflelerden sen bayağı tiksinmişsin sürekli röflelerinden kurtulmaktan bahsediyosun hadi bakalım inşallah saçların çabuk uzarda muradına ererkaydirigubbakcemile4sin

kızlar 2. uygulamamıda yaptım darısı 3. ye yerimseniben 2 3 saat bekletıcem umarım problem olmaz :Saruboceq:

Back
X