E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #6.781
günaydın saçları uzayan kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kuşummm :Saruboceq:ayyy lülelüle savurcan saçlarını hmmmm....anladım lüleyken bile baya bi uzun olucak yani...sempatiksalakcinni
aa süper fikirmiş ki o:1shok:bi kahvaltı yapıyım sora fitness yapcam dvd aldım daaaazemuszemus
kkontess dvd al bak yapmaya üşeniyosan bu seni gaza getirir tatlımmm
yanılmıosam 4-5 gündür yapıyorum canım. 63,6 idim 62,4 çıkıyorum şimdikafamçokkarıştısirkeli su nasıl gidiyo verdin mi az daha canımmmmmmm
aa süper fikirmiş ki o:1shok:
benimkinden saç teli bile geçmes garanti weriyorum :roflol:kızlar ne kadar zayıf öyleeee:bbo:
hiç sevmem...akannehir
eskiden mankenlerin bacak arasına sigara kağıdı koyarlarmış...eğer kağıt düşmezse o kadın "kadın"mış yani....şimdikilerin bacak arasından araba geçiyoooo![]()
kızlar ne kadar zayıf öyleeee:bbo:
hiç sevmem...akannehir
eskiden mankenlerin bacak arasına sigara kağıdı koyarlarmış...eğer kağıt düşmezse o kadın "kadın"mış yani....şimdikilerin bacak arasından araba geçiyoooo![]()
aynen mervecim katılıyorum cok berbat bir fizik hiç estetik durmuyor cok zayıf vücut kızın saç rengi ızınulu süper ama ya bahsettiğin dvd bacakları ve kalçayı sıkılaştırmaya yararmı acaba buna ihtiyacım var sanırım zaten kadınlar kulübü sayesinde bu yaza süper giricem cok güzel taktikler aldımzemuszemus
eed aynen delikafadulden
yok kızzz sandığın gibi deil,sdce düşünmemeye çalışıyorum,kendimi soutma modundaım zemuszemuspek bi gülücükler atıyosun hadi bakalım hayırlısı diyelimopuyorumnanaktan
yok kızzz sandığın gibi deil,sdce düşünmemeye çalışıyorum,kendimi soutma modundaım zemuszemus