- Konu Sahibi EU3
- #6.841
al benden de o kadar kuşum
diplerim acayip uzadı,canım boyatmak istiyor ama olmazzzzzeyvahedigeldismile
renk ne düşünüosunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al benden de o kadar kuşum
diplerim acayip uzadı,canım boyatmak istiyor ama olmazzzzzeyvahedigeldismile
ben de boyatmamak için zor dayanıyorum eyvahedigeldismileama sinameki saç rengini değiştiriyor diye boyatmıcam :umursamaz:
elaaa saçlar güzel uzamış röflelerinden belli oluor zaten birde ben senin ilk koyduğun resmi hatırlıyorum kesinlikle saçlarında gürleşme var hadi gözünaydın şekerim güzel sonuçlar alıyosunopuyorumnanaktan
kontescim aynen bende çıkabilirsem dışarı malzemeleri alıp evde uygulamaya başlıcam
bende boyamayı düşünüyordum fakat sinamekinin etkilemesi nedeniyle boya hayalim biraz ertelendi sağlık kısmet ola şakkıdı
yavrum hemşire olan senin annen deil miydi? ben mi karştırıyorum bilmiyorumkismile ona sorabilrsin.ya da bi eczaneye sor ama zaten 3şişe şubat sonunda biter di mi,kullanabilrsin de aslnda.of amma kararsız konuştum kaydirigubbakcemile3ay çok mutlu oldum tatlım sağol evet uzama var gürleşme de oldu sanki biraz daha da olur inşallah ,birde benim bemiks 02-2010 tarihine kadar.napcam ben bu ampulu ya nasıl bir hata yaptım hep son kul.tar.bakan ben ,dalgınlığıma geldi galiba 3 tüpüm kaldı sizce atmalımıyım onları ya...
renk ne düşünüosunnn
yavrum hemşire olan senin annen deil miydi? ben mi karştırıyorum bilmiyorumkismile ona sorabilrsin.ya da bi eczaneye sor ama zaten 3şişe şubat sonunda biter di mi,kullanabilrsin de aslnda.of amma kararsız konuştum kaydirigubbakcemile3
hemşire olan benim annem şeker:roflol:
ben sarıdan vazgeçemiycem kuşum yaa:sinifsinif:
sen vazgeçeceksin heraldeeyvahedigeldismile
ayh ben saat başı renk fikri deiştiriyom :roflol:
ben sarıdan vazgeçemiycem kuşum yaa:sinifsinif:
sen vazgeçeceksin heraldeeyvahedigeldismile
şekerim bende vazgeçmicem sanırım boshayallersmile
papattyyamkızlar bi bakarmısınız ya koyabildiğim kadar koydum
kızlar bi bakarmısınız ya koyabildiğim kadar koydum
bence de sen sarı ol kkk'cım opuyorumnanaktan
papattyyam
kesinlikleee sarı diyorum başka da bişey demiyorumopuyorumnanaktan