Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet beyaz olunca güzel durmuyo o kadar ben sevmiyorum çok soluk duruyo...ben de bronzumdur ama saçımı hiç sarı yapmadım yüz hatlarıyla da ilgili kesinlikle....

kızıl da güzel ama rengi çok çabuk bozuluyo...boz mat bişi oluyo yaaaabilmiyorumkismile

ben onu da sevıorum ..gerçi çok uzatamıorum kızılken ama yine de değer bence..dün 3.sinameki tarifini yaptım heycanla bekliyorum uzamalarını:delphin:

zaten bana yakışmazzz....ama ömrümde bi kez denemek istrim belki ilerde

küllü kumral gibi mesela çok güzel olur cnmm...çevren daha ii bilir ama mesela anneler en iisini biliyo hep :)))

mrbb bnde bise sorucam size sdc sinemaki mi uyguluyursunuz yooksa zeytin yagını da uyguluyor musnz bide saf halis zeytin yagı mı olucak acil bilgi werirseniz cok sewnrm hemen uygulıcam smdi aldım malzemleri de lütfeen yardımcı olun sacı uzayan bayanlarr lütfeen bilmiyorumkismile

onlara kalsa bu halim iyiymiş ama ben sıkıldım yaa
hiç yapmadığım bişi yapmak istiyorum

mrbb bnde bise sorucam size sdc sinemaki mi uyguluyursunuz yooksa zeytin yagını da uyguluyor musnz bide saf halis zeytin yagı mı olucak acil bilgi werirseniz cok sewnrm hemen uygulıcam smdi aldım malzemleri de lütfeen yardımcı olun sacı uzayan bayanlarr lütfeen bilmiyorumkismile

ben zeytinyağı da yapıyorum cnmm

çikolata kahve gibi de olur tatlım...sıkıldıysan..

bende öyle düşünüyorum yumuşak sıcak kahve tonlarıııı
ayy gidip yaptırasım geldii :))))

peki hanqi zeytinyaqını kullanıosun bnde yapıcam da birazdan bide sacların ne kadar sürede ne kadar uzadı

3 buçuk ay oldu 15 cm kadar uzama oldu...kristal zeytinyağı almıştım cnmm

eskiden alman kızlar türk kızlarına bakıp;ahh ne kadar güzel koyu saçları belirgin kaşları koyu renk gözleri var deyip deyip özenirlermiş....

şimdiyse ;ayy türk kızları mı???!!!! hepsi sapsarı yoluk saçları;mavi lensleriyle çok kötü görünüyorlar...kendilerini berbat ettiler ...diyolarmış....

ben sümbül diye bi abladan duydum yani kendim duymadım ama...almanyada yaşıyo da...
aklinialirimsmile

sarı beni yaşlı gösteriyor sankii
birde sarı yapınca kokoş olasım geliyor kaydirigubbakcemile3

Back
X