• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben boya aldım açık küllü sarı,denedim saçımdaeyvahedigeldismile
güzel bi sarı oldu,ama istediğim kadar açılmadı
2.de oturur heralde dimibilmiyorumkismile

ayh kuşum ben pek anlamam boyadan ama bi kaç yıkama sonra daha da açılır renk,doğal durur .bende öyle oluyobilmiyorumkismile

ayh kuşum ben pek anlamam boyadan ama bi kaç yıkama sonra daha da açılır renk,doğal durur .bende öyle oluyobilmiyorumkismile

o zaman bir kaç yıkama sonrası bi daha boyarım iyice oturur rengi
küçük bi tutamda denemiştim ama
komple boyuycam heralde,sağol bebemmopuyorumnanaktan

çekecektim tatlım ama akşam ışığında çok belli olmuyor
yarın gündüz çeker koyarımopuyorumnanaktan

sen sapsarı saçlarına boyamı yaptın hemde kendin ne cesaret kız böyle turuncumsu renk olmamıştır umarım

sen sapsarı saçlarına boyamı yaptın hemde kendin ne cesaret kız böyle turuncumsu renk olmamıştır umarım

yok papattyyam olmadı
özellikle küllü aldım zaten
ama tabi istediğim gibi de açılmadı
oreal sürmek istemiyorum artık saçıma:çok üzgünüm:

yok papattyyam olmadı
özellikle küllü aldım zaten
ama tabi istediğim gibi de açılmadı
oreal sürmek istemiyorum artık saçıma:çok üzgünüm:

aynen ya gerçekten çok kötü oluyor saçlar ama işte boyayla nekadar olur onu bilemiyorum ya ben bir sitede görmüitüm bu kolestonun acayip renk çeşitleri var yani bizim msrketlerde kozmatik satan mağazalardan aldığımızdan daha fazla alternatif vardı sanırsam kuaförlerin kullandıkları aynı markadan bizim bilmediğimiz bir sürü renk alabiliyorlar

ayh şu saçım uzada da ben de boyasam gariiiiii,en sinir olduğum halde şuanda,topuz yaptığımda kafamdaki saçlar koyu topuzum sarı oluyo ıyk :bbo:

aynen ya gerçekten çok kötü oluyor saçlar ama işte boyayla nekadar olur onu bilemiyorum ya ben bir sitede görmüitüm bu kolestonun acayip renk çeşitleri var yani bizim msrketlerde kozmatik satan mağazalardan aldığımızdan daha fazla alternatif vardı sanırsam kuaförlerin kullandıkları aynı markadan bizim bilmediğimiz bir sürü renk alabiliyorlar

yurtdışında renk seçeneği çokmuş canım evet
ama burda yokkk 12/1 bile bulamadım:sinifsinif:

canım sağol evet şuanda açılmıyor ama tekrar bakarımolumunekankayizsmile

yarın saçlarının bir fotosunu çekip koyarsın merak ettim nasıl bir renk oluştu sende buaralar bayağı bunalımlardasın baksana şuna ya kestiriyor hemde 6 7 cm gidiyo kendi kendine boyuyor hemde röfleli saçın üstüne ben korktum senden yahukaydirigubbakcemile3

yarın saçlarının bir fotosunu çekip koyarsın merak ettim nasıl bir renk oluştu sende buaralar bayağı bunalımlardasın baksana şuna ya kestiriyor hemde 6 7 cm gidiyo kendi kendine boyuyor hemde röfleli saçın üstüne ben korktum senden yahukaydirigubbakcemile3

ayhh aynen bebemm fenalardayım-tatlicadiarzu-
diplerim çok uzadı dayanamıyorum artık ama oreal de istemiyorum
çözüm arıyorum iştebilmiyorumkismile
küçük bi tutam boyadım yarın çeker koyarım görürsünüzkaydirigubbakcemile3

bu arada site açıldı papattyya'm 12/11 ektra küllü çok açık sarı yı sipariş etsemmi kibilmiyorumkismile

Back
X