• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada site açıldı papattyya'm 12/11 ektra küllü çok açık sarı yı sipariş etsemmi kibilmiyorumkismile

ay bilemiyorum şekerim nasıl durur sen daha iyi bilirsin ama neden ,llede küllü istiyosunki küllü tonlar soluk duruyor bence

çok kötü duruyo kimde olursa olsun berbat sempatiksalakcinni

slm kizlar sari sac istiyorum cok yiprarmi benim sac boyaya pek gelmiyoda

farketmiyor olabilirsin canım,ben de artık farketmiyorum :gitme: kalınlaştırıyor derken?

yani saçlarım öncesinde daha seyrekti sanki şimdi dolu dolu geliyor elime birde küçük küçük yeni çıkan saçlarım vardı saçımın tepesinde onlar daha bi uzadı sanki düzleştirince daha çok sorun yaratıyor yatmıyor falan bilmiyorum belkide psikolojiktir...:roflol:

mervecim maşallah bu kadar çabanın sonucunu iyi almışsın:nazar:

yani saçlarım öncesinde daha seyrekti sanki şimdi dolu dolu geliyor elime birde küçük küçük yeni çıkan saçlarım vardı saçımın tepesinde onlar daha bi uzadı sanki düzleştirince daha çok sorun yaratıyor yatmıyor falan bilmiyorum belkide psikolojiktir...:roflol:

garipbilmiyorumkismile

kızlar benim saçımın bi böllegesinde baya bi seyreklik var bu yüzden saçımı bile salamıyorum saçıma ütü yapmaktan oldu gerçi=)bu formül onada iyi gelir mi acaba ?? kızlarrrrrrrr yardımmmmm

kızlar benim saçımın bi böllegesinde baya bi seyreklik var bu yüzden saçımı bile salamıyorum saçıma ütü yapmaktan oldu gerçi=)bu formül onada iyi gelir mi acaba ?? kızlarrrrrrrr yardımmmmm

gelir şekerim dene ve göropuyorumnanaktan

Back
X