• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya hepsini okuyamadim ama gercekten senin disinda bu tarifi kullanip memnun kalan var mi ? 4 ay once kiskanc bir arkadasin gazabina ugradim ve belime kadar dalgali saclarim su an omuz hizasinda :( gunde en az 15 kere postis almalimiyim diye dusunuyorum ve birazda cekiniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

Ya hepsini okuyamadim ama gercekten senin disinda bu tarifi kullanip memnun kalan var mi ? 4 ay once kiskanc bir arkadasin gazabina ugradim ve belime kadar dalgali saclarim su an omuz hizasinda :( gunde en az 15 kere postis almalimiyim diye dusunuyorum ve birazda cekiniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

'sen' den kastın sanırım merve arkadaşımız.topic deki çoğu kiş faydasını gördü canım.ben de onlardan biriyim

e ööle çoookkk çookkk kısalmamış ki kuzum
temizlenmiş ii olmuştur benceee:dance:

ei gceler kuşummm,dyanamıcam dha fzlaa,göslerim çookkk aarıoo ( tüm gün diziizlersem olacağı bu :1shok: ) yrn görüşürssss :1shok::a015:

ei gceler kuşummm,dyanamıcam dha fzlaa,göslerim çookkk aarıoo ( tüm gün diziizlersem olacağı bu :1shok: ) yrn görüşürssss :1shok::a015:

bence de eziyet etme kendine
başkalarına et sen o eziyetikaydirigubbakcemile3
hadi görüşürs tatlım:a015:

Back
X