• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de uzamıyo galiba ama saçımı çok güzel besledi.eskiden yataktan kalktığımda yastığım saç içinde kalırdı şimdi elimi atsam saçıma bi iki tel geliyo zemuszemus

ohh ohh süperr tatlım çok güzell....:dance:

kizlar bendede uzama var ama sadece sacimi düzletince belli oluyo delircem yaw kivircik ve camasir gibi cekiyo sacim kuruyunca benim 30 cm uzamasi lazim ancak belli olur acayip bisey bu ya banyodan cikinca kurudumu sacim hoopp yukkariya cekiyo bi sey varmis gibi düzlestirici kullanmiyorum uzun zamandir zaten kiriklar var simdilik 4veya5 cm uzama var gibi amma kuru sacimda 1-2 cm uzamis giibi duruyo

evet saçların yukarıya çekilmesine gıcık oluyorum dalgalı benim de çekiyooosempatiksalakcinni

:1shok: kontes bunlar gerçekmi ya
süper görünüyo saçların
bence dalgalı diye sana öyle geliyo
çekince belindedir zaten
ayy bu kadar olsa saçlarım daha ne isterimki
benim derdim uzamasından çok dökülme ya
önceki halinden eser yok
eskiden senin kadardı saçlarım kontes ama siyah benim
herkes boyamı diye sorardı
ah aha dertlendim ya
sağlık sorunlarından saç kalmadı sağlık yeni yeni geliyo inşallah saç da gelir
Rabbim önce sağlık versin herkese
hiç sıkma canını kontes harikalar

selam kızlar nihayet bende başlicam bu akşam sinemeki maskesine yanlız bemx ampulu eczaneden alıyoz değilmi daha önce hiç yapmadımda böyle şeyler:roflol:ayrıca isayfanın en başını okudum tafifte sadece saç diplerine ne uçlara diyo yetiyormu beki bu malzeme :uhm:

evet tatlım sadece dip ve uçlara yapıyorum bol bol yetiyo....ya da istersen arttır suyu ve sinamekiyi....bemix eczaneden evet canımmmguclubacismile

tatlım saçların süperrr uzar canım yaaa az kalmış....saçını mı boyadın kkontessimmmbilmiyorumkismile

pardon alıntı yapmayın'ı görmeden alıntı yapmışımmm...sildim kkontesscimm

kız hani 10 cm yetiyodu ayol uzadıkça uzasın ister bağımlılık yaptıııkaydirigubbakcemile3

allah gönlüne göre versin tatlımmmmmmmmm.....

uzar gün gelir uzamış olur kızzz takılma zaten uzunnnaklinialirimsmile

takıldı kaldı burda ama yaaa mafoldumben

sinamekili tarif: bir avuç sinameki yarım çay bardağı suda kaynatılır içine bir bemix ya da bepanthene ampul ve bir kapak tatlı badem yağı eklenir karıştırılır....saç diplerine ve uçlarına masajla iyice yedirilir...4-5 saat bekletebilirsiniz...bu tarif haftada yalnız bir kere fazla yapmayın sakın arkadaşlarımm...

yawrum kızınca da alınıyorsunuz ama zaaatteeennn diplere uygulanıyor,lütfen ilk sayfadaki merve arkadaşımızın yazısını daha dikkatli okuyun yaw bilmiyorumkismile

pardon anlamadım neye kızıyorsunus siz yukarda yazılanı gorursenis onun uzerine sordum

pardon anlamadım neye kızıyorsunus siz yukarda yazılanı gorursenis onun uzerine sordum

kendiniz alıntı yapmışsınız işte,bakın ne yazıyor 'diplere ve uçlara'. siz ise 'bunu sacın tamamına degilde diplere uygulasak sonuc verirmi' diye sordunuz.zaten dibe uygulıcaksın denmiş size,tümüne değil dibe uygulasam olur mu sorusu saçma değil mi?sizce neye kızıyo olabilirim?

:1shok: kontes bunlar gerçekmi ya
süper görünüyo saçların
bence dalgalı diye sana öyle geliyo
çekince belindedir zaten
ayy bu kadar olsa saçlarım daha ne isterimki
benim derdim uzamasından çok dökülme ya
önceki halinden eser yok
eskiden senin kadardı saçlarım kontes ama siyah benim
herkes boyamı diye sorardı
ah aha dertlendim ya
sağlık sorunlarından saç kalmadı sağlık yeni yeni geliyo inşallah saç da gelir
Rabbim önce sağlık versin herkese
hiç sıkma canını kontes harikalar

gerçek gerçek,şimdi çektim kaydirigubbakcemile3 saol yawrum,darısı başına,sarımsaklı şampuan dene dökülme için birebir opuyorumnanaktan

kızlar şimdi bişe sorucam
ben zeytinyağı değil de kendi karışımımı yapıyorum ya
sarımsak falan neyse işte
bunu dün yaptım
bugün de sinamekiyi yapsam olur mu
yoksa bi kaç gün ara mı veriyim
bi de çok kırık var salak bi kuaför yüzünden ,uzun hikaye
ben onları aldırırsam geriye bişe kalmıyo
aldırmazsam da uzamasına mı etki ederCADIARZU

kendiniz alıntı yapmışsınız işte,bakın ne yazıyor 'diplere ve uçlara'. siz ise 'bunu sacın tamamına degilde diplere uygulasak sonuc verirmi' diye sordunuz.zaten dibe uygulıcaksın denmiş size,tümüne değil dibe uygulasam olur mu sorusu saçma değil mi?sizce neye kızıyo olabilirim?

sac dibi ve ucları yazılmıs ya kızıcak sey arıyonuz heralde siz baska derdiniz yok sanırım..

kızlar şimdi bişe sorucam
ben zeytinyağı değil de kendi karışımımı yapıyorum ya
sarımsak falan neyse işte
bunu dün yaptım
bugün de sinamekiyi yapsam olur mu
yoksa bi kaç gün ara mı veriyim
bi de çok kırık var salak bi kuaför yüzünden ,uzun hikaye
ben onları aldırırsam geriye bişe kalmıyo
aldırmazsam da uzamasına mı etki ederCADIARZU

bence 1-2 gün bekle bebik,sonra yap sinamekiyi.kırıkları temizletsen iyi olur diye düşünüyorum.hepsini bi seferde olmasa bile,önce 2-3 cm kestir,2ay kadar sonra bir o kadar daha kestira.s.

evet tatlım sadece dip ve uçlara yapıyorum bol bol yetiyo....ya da istersen arttır suyu ve sinamekiyi....bemix eczaneden evet canımmmguclubacismile
çak sağol bebekimm allah razı olsun sendenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sac dibi ve ucları yazılmıs ya kızıcak sey arıyonuz heralde siz baska derdiniz yok sanırım..

saç dibi ve ucu yazılmış,siz ise saçın tamamına sürmesem olur mu diyorsunuz.saç dibi + ucu = saçın tamamı demek galiba size göre. aman bana ne ya nası sürüyosanız sürün

bencede sizene:) ben sorumu sordum muattabı olan kisi saolsun cevab yazdı aynısını sizde yapabilirsiniz boyle eslestiri yapacagınıza neyse ya

Back
X