• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani düzgün dalgalar için şekillendirici kullanmadannnbilmiyorumkismile

ampulleri kırarken dikkat arkadaşlar ben yanlış yerden şettirdim galiba cam kırıkları olu süzdüm gerçi:D allam ya bi saç nelere kadir:D:D

ben bu ampulleri kırmayı hiç beceremedim:(

5 . uygulamamı yaptım...gözle görülür uzama oldu , ama 3 cm kadar falandır ( ölçmedim)...

ama saçıma yaptığı etkiyi görünce saçımı ister uzatsın ister uzatmasın - saçlarımın yeni halini çok çok beğendim...

saçım parlak , sağlıklı ve hacimli oldu:))

not: bu arada tarifi paylaşan arkadaşa teşekkürler !

bi beş hafta daha uygulamayı düşünüyorum bakalım ne kadar uzayacak...

bazen de maşa kullanıyorum ama maşada bukle oluyor,albümde maşalı saçım yok hiç.yani burdaki fotolaırmın hepsi örgünün marifeti:icecream:

vavv ben de yapıcam ama benimki tepeme toplanır kısa olduğundan dahaaa :S

vavv ben de yapıcam ama benimki tepeme toplanır kısa olduğundan dahaaa :S

bi dene kuşum.topuz yapmaktan kaçınıyorum ben,çünkü o zaman saçımı dolaştırıyorum,yoluyorum filan sempatiksalakcinni örmek çok rahat,uyurken de terletmiyorkaydirigubbakcemile3

ben bu ampulleri kırmayı hiç beceremedim:(

5 . uygulamamı yaptım...gözle görülür uzama oldu , ama 3 cm kadar falandır ( ölçmedim)...

ama saçıma yaptığı etkiyi görünce saçımı ister uzatsın ister uzatmasın - saçlarımın yeni halini çok çok beğendim...

saçım parlak , sağlıklı ve hacimli oldu:))

not: bu arada tarifi paylaşan arkadaşa teşekkürler !

bi beş hafta daha uygulamayı düşünüyorum bakalım ne kadar uzayacak...

rica ederim tatlım...bemix i sarı noktanın hizasından o ince kısmından sürtersen bıcakla sürtülüp aşınıcak ve pat diye kırılıcaktır...

bi dene kuşum.topuz yapmaktan kaçınıyorum ben,çünkü o zaman saçımı dolaştırıyorum,yoluyorum filan sempatiksalakcinni örmek çok rahat,uyurken de terletmiyorkaydirigubbakcemile3

tamam tatlım yapıyım biiibayanssulusmile

kızlar bi bakın..
bi benim saçımı uzatmadı bu meret yaaaasenağlama

Son düzenleme:
kızlar yaptım şuan kaynattım sınamekiyi ama bemixi açmaya beceremedım bi türlü acil cevap yazarmısınız :( :çok üzgünüm:

kızlar dün 5. uygulamayı yaptım ve toplamda 5cm'e yakın bir uzama var ben 2 uygulama daha yapıp 10gün ara vermeyi düşünüyorum dinlensin diye yoksa 4 uygulama sonra mı yapayım?
bu arada saçlar çok elektriklenmeye başladı benim sizce neden olabilir?

Ben 3 uygulama yaptım ve 3 cm uzama var .
Harika gerçekten.Saçıma öyle iyi geldi ki uzamazdı pek ama çoooooook iyi oldu saçım.
formul içinnn binlerce kez teşekkürler (:

Bende yarın 3. uygulamayı yapıcam ama hala bir fark yok acaba bende mi bir sorun var ya:uhm:

kızlar dün 5. uygulamayı yaptım ve toplamda 5cm'e yakın bir uzama var ben 2 uygulama daha yapıp 10gün ara vermeyi düşünüyorum dinlensin diye yoksa 4 uygulama sonra mı yapayım?
bu arada saçlar çok elektriklenmeye başladı benim sizce neden olabilir?

ben 8. uygulamadan sonra 1 hafta ara vermiştim.elektriklenmem olmadı

kızlar bende bugun ALdımmm sinemaki ama sadece badem yağı aldımmm tatlı badem yağından farkı varmııı değiştireyim miii birde bepanthene ampul almayııı unutmuşum onu alacağımm :)))

Back
X