• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende bugun ALdımmm sinemaki ama sadece badem yağı aldımmm tatlı badem yağından farkı varmııı değiştireyim miii birde bepanthene ampul almayııı unutmuşum onu alacağımm :)))

ben tatlı badem yağı kullanıyorum,kızların hepsi de öyle yanılmıyorsam

kızlar yaptım şuan kaynattım sınamekiyi ama bemixi açmaya beceremedım bi türlü acil cevap yazarmısınız :( :çok üzgünüm:

cnm noktanın alt kısmında hafif küçük bir çizik var ordan kolaylıkla açılıyor metal törpüyle de yapabilirsin...a.s.

delikafaduldencok saolll cnmmm yaa bi avvuc yazınja bende öle yapacaktımmm :))) :çok üzgünüm: hint yağı ve susam yağı nı karştırıpta sürsemmm olurmu ondan ayrı :icecream:

işte o konuda bir bilgim yok,ikisini de kullanmadım bilmiyorumkismile rc ederim canım opuyorumnanaktan

ayy inanmıyorum ben bir avuç diye okumuştum ilk sayfada....
öyle de yaptım şimdi kafamdaı:S:S:S

cnm noktanın alt kısmında hafif küçük bir çizik var ordan kolaylıkla açılıyor metal törpüyle de yapabilirsin...a.s.

çok teşekkür ederim tatlımmm beklıyemedım cevabı kırdım artık yaptıgım kabın içine bide ilk başta bir avuç yazıyordu tarifte ben o yuzden bir avuç karıştırdım içine bi zararı olmaz dıye umuyorumm:sm_confused:

ben bir tutam kullanıyorum.merve bana öyle demişti ilk başladığım zamanlar.ilk sayfada neden bir awuç yazmış bilemedim :uhm:

ben de bi tutam okuyunca ilk sayfada öyledir herhalde dedim. zaten öyle koyu bi renk çıktı ki ve baya ağır kokuyo sinameki. gerçi sadece bitki saçlarıma zarar vermez diye düşünüyorum. bından sonra 1 tutam yaparım.

aslında kkontess belki cevap vermekten bıktın ama sormak istiyorum yine de sen zeytinyağlı bakımı da uyguluyor musun? benim yaşadığım yerde doğal, saf zeytin yağı yok ve hazrı alıyoruz. aynı etkiyi bırakmaz ama gerekirse onu da kullanırım...

ben de bi tutam okuyunca ilk sayfada öyledir herhalde dedim. zaten öyle koyu bi renk çıktı ki ve baya ağır kokuyo sinameki. gerçi sadece bitki saçlarıma zarar vermez diye düşünüyorum. bından sonra 1 tutam yaparım.

aslında kkontess belki cevap vermekten bıktın ama sormak istiyorum yine de sen zeytinyağlı bakımı da uyguluyor musun? benim yaşadığım yerde doğal, saf zeytin yağı yok ve hazrı alıyoruz. aynı etkiyi bırakmaz ama gerekirse onu da kullanırım...

estağfurullah canım:kedi: ben zeytinyağı kullanmıyorum.zor arındığını duymuştum,o yüzden kullanmak istemiyorum.merve arkadaşımız marketten aldığı bir zeytinyağını kullanıyormuş.markasını sorarsan sana yardımcı olacaktıropuyorumnanaktan

kabul için teşekkür ederim kontessciiim maşallahh ne kadar güzel uzamış saçlarınn bende bekliyorum şuan kafamdaa gece yıkıcamm inş senınkı gibi bi sonuç alırımmm :nazar::nazar::teytey:

Back
X