• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kkontess saçların çok güzel görünüyor cnm...a.s. benimki de seninkinden bi 4 5 cm uzundur işte ama 5. uygulamayı yaptım sanki bi değişme yok gibi ya da bana öyle geliyor...fisfisfis
yaza kadar istediğim uzunlukta olur inş..:Saruboceq:

saol canım,inşallah :Saruboceq:

çok hevesle başlamıştım ama bende pek işe yaramadı. bi iki cm uzattı sadece,
haftaya 8. olcak.
onu da yapıp bırakcam artk..
çok üzgünüm:gitme:

merhaba bayanlar konu hakkındaki tüm yorumları okuyayım dedim baktım 724 sayfa dedim bu beni aşar biraz okudum ama uygulama sonuçları hakkında çokda fazla yorum bulamadım özellikle uygulama öncesi ve sonrası resim aradım konuyu yakından takip eden bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim

merhaba bayanlar konu hakkındaki tüm yorumları okuyayım dedim baktım 724 sayfa dedim bu beni aşar biraz okudum ama uygulama sonuçları hakkında çokda fazla yorum bulamadım özellikle uygulama öncesi ve sonrası resim aradım konuyu yakından takip eden bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim

genelde ince telli ve yağlı saç tipinde olan arkadaşlar olumlu sonuç aldı.tek tük faydasını göremeyen var.fotoğraflar kişilerin özel albümlerinde.o yüzden görememektesiniza.s.

kızlaaarrrrrrrrr neler yapıyorsunuzzz off acayip yoruluyorum 1 haftadır hasret kaldım herşeye mafoldumben

bu arada dopiez bence uzama var canım 2-3 cm

bende aldım bu hafta başlıyorum, hade hayırlısı... umarım belime kadar saçlarımla resim çektiririm :P:P

Bugünde 5. kez yaptım zemuszemus
Bemiksim bitti hemen gidip alıcam ve bıkmadan usanmadan devam edicem, bugün baktımda 2 cm uzamış sanırım, annemde öyle dedi, ben çok dikkatli ölçmedim başladığımda..kaydirigubbakcemile2
Çok hoş yapıyor ya bu karışım saçları..bayanssulusmile
Bu arada bişi sorcam, benim karışıma başlamadan önce de bi kepek problemim vardı,normelde hiç kepeklenmez saçım ama 2 aydır fln kepek gibide deil deri dökülmesi gibi, ilk yıkamamda pek yok 1 gün sorada daha çok oluyo..Mevsim değişikliğindendir dedim ama geçmedi..bunun için önerebilceğiniz bişi var mı kızlarr :1rolleyes: Doktora gitcem ztn en kısa zamanda ama bi soraym dedim...a.s.

Bugünde 5. kez yaptım zemuszemus
Bemiksim bitti hemen gidip alıcam ve bıkmadan usanmadan devam edicem, bugün baktımda 2 cm uzamış sanırım, annemde öyle dedi, ben çok dikkatli ölçmedim başladığımda..kaydirigubbakcemile2
Çok hoş yapıyor ya bu karışım saçları..bayanssulusmile
Bu arada bişi sorcam, benim karışıma başlamadan önce de bi kepek problemim vardı,normelde hiç kepeklenmez saçım ama 2 aydır fln kepek gibide deil deri dökülmesi gibi, ilk yıkamamda pek yok 1 gün sorada daha çok oluyo..Mevsim değişikliğindendir dedim ama geçmedi..bunun için önerebilceğiniz bişi var mı kızlarr :1rolleyes: Doktora gitcem ztn en kısa zamanda ama bi soraym dedim...a.s.

yakın zamanda şampuan deiştridin mi? bende bi dönem dediğin olayı yaşadım,pantene e alerjim varmış meğersem,doktora gitmiştim,ilaç vermişti.stres&sıkıntıdan da olabilir.doktora gidene kdr elleme bence,yani öneri vs ile uğraşma

ben bemixli karışımı ilk yaptığımda badem yağı yerine hint yağı koymuştum sinameki hint yağı ve bemix yani ve ertesi gün saçımda aşırı derecede kepek oldu hint yağından olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce kaşlarımada sürüyodum cildimde bi problem olmyodu yani ama daha sonra sadece biberiye kaynatıp içine bemix kırdım hiç kepek yapmadı sanırım sinameki yapıyo CADIARZU

kizlar ya okunuyu hep okuyamadim..sinameki,bemix nedir acaba resmini ekleyebilirmisiniz??

cnm sinamekiyi aktardan alabilirsin bi ot hatta kabızlık durumunda çayını içmek kısa vadede iyi geliyomuş ama bnm saçlarıma kepek yaptı bemixide eczanelerden bulursun b vitamini ampülü varya hani iğne yapıyolar ondan

bu sinameki`yi biz turkiyede patlatiyorduk kaydirigubbakcemile3
Güzelim sifa otunu neler yapmisim yaa..Ama almanyada nerden bulucam bilmiyom valla..
Bemixi eczaneden alsam..Burdada olmuyo bazilaridasempatiksalakcinni

patlatıyomuydunuz kaydirigubbakcemile3 nasıl bişe o öyle kaydirigubbakcemile3

Canim benim simdi google arama yaptigimda cikan bitkiyse egerki.
Bu bitkinin aldigi en son hali ciceginden fasulyeden biraz kisa seklinde top gibi bisey oluyor..
Biz onlari koparip patlatiyorduk kucukkenkaydirigubbakcemile3

bu sinameki`yi biz turkiyede patlatiyorduk kaydirigubbakcemile3
Güzelim sifa otunu neler yapmisim yaa..Ama almanyada nerden bulucam bilmiyom valla..
Bemixi eczaneden alsam..Burdada olmuyo bazilaridasempatiksalakcinni

almanyadaki kızlar bulmuştu sinamekiyi,başka bir isimle satılıyormş orda ama unuttum neydi ismibilmiyorumkismile

kızlar dün 5. uygulamayı yaptım ve toplamda 5cm'e yakın bir uzama var ben 2 uygulama daha yapıp 10gün ara vermeyi düşünüyorum dinlensin diye yoksa 4 uygulama sonra mı yapayım?
bu arada saçlar çok elektriklenmeye başladı benim sizce neden olabilir?

ben pantenin kuru saçlara uygulanan kreminden sürüyorum mis gibi oluyoo

Back
X