E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #7.241
ben bir tutam kullanıyorum.merve bana öyle demişti ilk başladığım zamanlar.ilk sayfada neden bir awuç yazmış bilemedim :uhm:
şey yanlış yazmış olabilirimmm:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir tutam kullanıyorum.merve bana öyle demişti ilk başladığım zamanlar.ilk sayfada neden bir awuç yazmış bilemedim :uhm:
çok hevesle başlamıştım ama bende pek işe yaramadı. bi iki cm uzattı sadece,
haftaya 8. olcak.
onu da yapıp bırakcam artk..
çok üzgünüm:gitme:
herkeste işe yaramıyoo:çok üzgünüm:
ben pantenin kuru saçlara uygulanan kreminden sürüyorum mis gibi oluyoo
Teşekkür ederim tavsiyen için canım ama pantene çok kaşındırıyorsaç derimi sonra kabuk kabuk deri atıyor..:gitme:
http://img11.imageshack.us/img11/8223/44289543.jpg
kontescim bi bakar mısın, sanki bi iki cm uzama var gbi geldi bana ama..
tabi kızlar sizde bi bakın, kontes burda diye dedim.rica etsem..
tatlım sadece saçlarına hafiften yedir diplere sürmeden yap olmaz mı canımmmbilmiyorumkismile
bi önceki sayfada
ii uykular kızlarrrr..........![]()
bugün 11. uygulamamı yapıcam.şuan hazırlıyorum hatta.ayrıca geçen gün '21günde sağlıklı saçlar' diye bir reklam gördüm.girdim sitesine,inceledim.içinde witamin ve çeşitli yağlar olan bir karışım söz konusu.bunun üzerine düşündüm ki : bende bu bakıma başlamadan önce , içinde değişik yağlar bulunan bir karışım vardı.jojoba yağı,çam terebentin,susam yağı,badem yağı,kekik yağı,papatya yağı,sarımsak yağı,ısırgan yağı,defne yaprağı yağı,zeytin yağı diye... bunu da sinameki yapmadığım bir gün kullansam (zaten 45 dk bekletiliyor) ne olur ki acep ?
canm sen bunun yanında zeytinyağı da yapıosun galiba, zeytinyağının yerine bunu yapabilrsin. ama bence saçların yorulur sonuçta zeytinyağı tek bi yağ. sen bi iki kez dene ona göre devam et bence.
sinameki zeytinyağı ve bunu yaparsan çok olur :S
ama zaten istediğin uzunluğa az kaldı sinameki de sende gayet iyi sonuç verdi neden başka bişeye ihtiyaç duyuyosun