• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçlarım çok ince telli o yüzden.. baya bi kırık vardı bu bakıma başlamadan önce kestrdim ama hepsi gtmedi haliyle. şimdi kestrsem yine kısalacak.. en iyisi böyle kalsıneyvahedigeldismile
bu bakımla bi alakası yok yani :)

benimde ince telli canım uçlarıda cok kırık ama bende kestirmedim uzasınlar ondan sonra kestiricem saçlarım gürleşsin uzasın ondan sonra kestricem

nerdesin kız sen bi ara sevgilim geldi dedin bi kaçtın o kaçış oldu yahu kaydirigubbakcemile3

evetttt geldi ve hala burdaopuyorumnanaktan
ama yokluumun nedeni o değil tatlım... önce uygulama sınavları sonra da finaller vardıbilmiyorumkismile haliyle accuk yamuldum fekat bittiiialkisalkisalkis

üff saçlarımın uçları yine kırıldıalsanaalsanasmile

canım ya benimde ince telli ve zayıf saçlarım var,çabuk kırılıyorlar... kontesimin tavsiyesi üzerine Gliss sıvı saç kremini kullanıyorum... kırıklar üzerinde epey başarılı bence... sen de bir dene olmazsayerimseniben

sadece dibine ve en uçlara tatlım tamamına değilll:sinifsinif:

yok kuşum boyatmadımbilmiyorumkismile şey bi de alıntıyı silsene :kedi:

merhaba kızlar sanırım ayın 4 üne kadar okuyabildim
bölümü yeni buldum zayıflama ile meşgüldüm bu ara hala da öyleyimsırnaşık şey

öylesine alıntı yaptım ikiniz ilgileniyorsunuz benim saçlarım uzun sayılır kızımla birlikte bende kullanmak istiyorum çok büyük bir hedefim yok biraz daha hız istiyorum o kadar
benim ve kızımın saçında kına var benim kırık yada başka sorunum yok saç diplerimde pullanma ve kaşıntı hariç saçım 2 senedir yeni düzeldi bende bunun keyfini çıkarmak istiyorum
size şu an bir sorum yok sanırım ne yapıcağımı anladım :lepi:
benide bölüme kabul edersiniz umarım:Saruboceq:

merhaba kızlar sanırım ayın 4 üne kadar okuyabildim
bölümü yeni buldum zayıflama ile meşgüldüm bu ara hala da öyleyimsırnaşık şey

öylesine alıntı yaptım ikiniz ilgileniyorsunuz benim saçlarım uzun sayılır kızımla birlikte bende kullanmak istiyorum çok büyük bir hedefim yok biraz daha hız istiyorum o kadar
benim ve kızımın saçında kına var benim kırık yada başka sorunum yok saç diplerimde pullanma ve kaşıntı hariç saçım 2 senedir yeni düzeldi bende bunun keyfini çıkarmak istiyorum
size şu an bir sorum yok sanırım ne yapıcağımı anladım :lepi:
benide bölüme kabul edersiniz umarım:Saruboceq:

ehehe kabul etmek ne demek kuşum aşk olsun,herkese açık bi topic'iz.hoşgeldina.s.

ehehe kabul etmek ne demek kuşum aşk olsun,herkese açık bi topic'iz.hoşgeldina.s.
delikafadulden ayy çok teşekkürlerr bende bi aksilik olmassa yarın alırım malzemeyi saçımın şu anki fotosunuda bi ara eklerim
tekrar teşekkürlerrra.s.Şeniz

canım ya benimde ince telli ve zayıf saçlarım var,çabuk kırılıyorlar... kontesimin tavsiyesi üzerine Gliss sıvı saç kremini kullanıyorum... kırıklar üzerinde epey başarılı bence... sen de bir dene olmazsayerimseniben

bende kullanıyorum onu canm :)

selam arkadaşlar:) benim saçım belimin altında baya uzun yani bide
dogaldan sarı saçımda hiç boya yok ama uçları hep kırılıyo düzleştirici falanda kullanmıyom bu fikir banada iyi gelirmi acaba kırıklara mücade edenlerden cevaplar bekliyorum...

bende kullanıyorum onu canm :)

kullanmana rağmen hala kırılıyor mu boshayallersmile
ben rutin tahliller için doktora gidince saç içinde bir vitamin takviyesi isticem... biraz kuvvetli bir hal alabilsinler diye... bunu da düşünebilirsinyerimseniben

selam arkadaşlar:) benim saçım belimin altında baya uzun yani bide
dogaldan sarı saçımda hiç boya yok ama uçları hep kırılıyo düzleştirici falanda kullanmıyom bu fikir banada iyi gelirmi acaba kırıklara mücade edenlerden cevaplar bekliyorum...

bence iyi gelecektir canım... bu formül oldukça toparlıyor saçlarıyerimseniben benim saçlarımda uzamaya etkisi olmadığı halde sadece bu yüzden devam ediyorumkaydirigubbakcemile2

saol canım bende yarın alıp deneyim denemekten ne çkar hem badem yagı çok yararlı ama diğerleri ne bilmiyom :)

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ilgimi çektiği için hemen okudum saçlarımı uzatmak istiyorumm kakülllerimn olduğu yer çok seyrelmişti 1 senedir falan şampuanıma çam terebentin koyuyorum şimdi minik mink yeni saçlarım varzemuszemus bide bu formülleri merak ettim saçlarımda röfle var sinamekili formülü uygularsam zarar verirr mi anlamadım da yardımcı olursanız sevinirim:utangac:

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ilgimi çektiği için hemen okudum saçlarımı uzatmak istiyorumm kakülllerimn olduğu yer çok seyrelmişti 1 senedir falan şampuanıma çam terebentin koyuyorum şimdi minik mink yeni saçlarım varzemuszemus bide bu formülleri merak ettim saçlarımda röfle var sinamekili formülü uygularsam zarar verirr mi anlamadım da yardımcı olursanız sevinirim:utangac:

zarar vermez canım.aksine röflenin verdiği zararı yok eder,saçın bakımını yapar.bende de röfle war.rahatlıkla uygulayabilirsin

bnde dünn aldm çok şükür sinemakive bademyapını
yarın da bemix alıcam ve yarın ilk denememi yapıcammmmm (:
şu 1 buçun ayın geçmesşnş sabırsızlıkla beklicem
bşr de arkadaşlar
haftada 2 kez yapsam zararı olur mu?

Back
X