E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #7.321
bu aradaaa saçlarımın ve kahküllerimin uçlarından aldım 1 er cmm....uzatcam kahküllerimi deee onlara da şekil vericem...kahkülsüz kullancam artık sıkıldımmmmbayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerinden öperler cnm kaydirigubbakcemile3 biri geçio biri çıkıo,tamamen kurtulamadım
memleket nere bacımD
adı ne kuşum?doktor mu verdi?selam canım
benim kızımında var bir jel kullanıyor geçiriyor onsuz yapamıyor
ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem
adı ne kuşum?doktor mu verdi?
adı isotrexin
ilaç tanıtımı yapan bi arkadaş numunelik vermişti bizde cildiyeci dr dan yazmasını rica ettik oda mecburen yazdıyerimseniben
valla ne desm boş sivice sorunum olmadı desem yeridir ama kızımda bayaa oluyor dikkat etmediği zamananladım canım.ezbere ilaç kullanmiyim diyorum.tıbbi bi ilaç çünkü o. şimdilik sabundur vs ile idare ediyorum.tatmin miyim , tabiki hayır ama işte mecburum.irinli deiller ama kırmızı-mor bi yüzüm olmasına sebep oluyorlar.çok özeniyorum bembeyaz ciltlere ama yapıcak bi şe yok.pembe,kırmızı ruj delisiyim ama palyaço gibi duruyor bu ciltte mafoldumben çok moralim bozukmafoldumben bi onların hakkından gelemedim...
Başlığı görünce yüreğime iniyordu neredeyse!!! :lepi:
735 sayfayı okumam mümkün değil ama anladığım kadarıyla işe yarıyor bu formül, hem de haftada iki işlemden ibaret. Çok mutlu oldum kızlar, saç uzamam normal ama şöyle çabucak belime kadar gelseler ne güzel olur. :) Yarın aldırayım malzemeleri! Bulan arkadaşlara ve konu sahibi arkadaşa teşekkürler&sevgiler :)
yaa ben güneşe çıkamıyorum bembeyazım yaza şimdiden kendimi alıştırmam lazımm cildimimi beslerim naparım bilmembenim küçükken annem babam öpünce yanağımda filan hemen izi kalıp o kısım sertleşiyomuş...doktora götürmüşler böyle böyle oluyo demişlerr öpmeyin o zaman demiş...kaydirigubbakcemile3
allahtan şimdi olmuyoo geçtiiizemuszemus
valla ne desm boş sivice sorunum olmadı desem yeridir ama kızımda bayaa oluyor dikkat etmediği zaman
ama arkadaşı d hastahanesinden çok olumlu sonuç almış bence kendi deneyimin ile dr karıştır en iyi sonuç bu bence
çünkü hiçbir zaman tam anlamıyla geçmezlermiş sürekli bir dikkat içinde olmak zor
benimde karma ve hassas bir cildim var bi bilsen çektiklerimikafamçokkarıştı
yaa ben güneşe çıkamıyorum bembeyazım yaza şimdiden kendimi alıştırmam lazımm cildimimi beslerim naparım bilmem
çatır çatır kaşınıyorum:sinifsinif:
benim ailemde de olmamış gençlerken ama ben lise dönemimde bi sivilcelendim.o gün bu gündür çekiyorum.6-7 yıl kadar oluyor yani.devlet hastanesine baktım şimdi netten.sağlık ocaklarında görev yapmış uzman dr var 2 tane.güvenemiyorum ne bileyim bilmiyorumkismile düzgün bi doç,prof a gidip tamamen kurtulmak istiyorum şunlardan artık mafoldumben gerçi sivilce tedavilerinin aylarcaaaa sürdüğünü okuyorum hep.yani bi ilacı 3-6 ay kullanıyorlar.ama ben ilk tüp bitince ,işe yaramıo diyip bırakıyorum hemen bilmiyorumkismile
bende o 60 lıklara sinir oluyorum ama niyeeeesırnaşık şeysenin gibi bi arkadaşım var benim.yaz geldi mi güneş kremsiz çıkmıyor asla dışarı.okula gelirken bile sürüyor yüzüne,kollarına,boynuna.yanılmıyorsam 60 faktörlüktü kremi...sen de öyle yapabilirsin.bu yaz ben de dikkatli olucam çünkü okul temmuz başında kapanıyor ve o zamana kadar kollarım,boynum bronz oluyor.bacaklar ölü beyazı kaydirigubbakcemile3 tüm yaz kapatamıyorum o farkı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3