• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben lise zamanında çok fazla sivilcem olmamasına rağmen yani irinli yinede uzun vadeli kullanılan haplardan içip birde doktorumun yaptığı bir peeling yapmıştım ve evde ekstra takviyelerden sonra kurtuldum sivilcelerden ama tabi o zaman da eziyet çektim resmen dudaklarım kabuk kabuk oluyordu kurulukdan ve dişlerimde de tel oldugu için yarılıyordu takılıp ama eziyetlere değdi mi değdi. Şimdi ayda 1 yada 2 tane özel zamanlarda çıkar.sivilce için kullanılan ilaçlar uzun vadeli kullanılmalı bırakınca tekrar baş gösteriyor birkaç arkadasın basına geldi. :olmaz:
hmmmm bak doğru olabilir canım CADIARZU
amaa dr özel olara muayenesine çağırınca ifrit olduk yaniii:1ninca:

hmmmm bak doğru olabilir canım CADIARZU
amaa dr özel olara muayenesine çağırınca ifrit olduk yaniii:1ninca:

Tatlım ben sivilce içinde özele gitmişdim o zamn devlet pek ilgilenmiyordu sivilcelerimle. Özele gittiğim için belkide bana peeling uygulamış olabilir tam bilemiyorm amameyve asitleriyle yapılan birseydi galiba yada meyve özleri tam emin değilimbilmiyorumkismile

Ya kızlar birde birsey sorucam broadwayin takma tırnaklarını kullanan var mı içinizdeeyvahedigeldismile

o yüzden ben de saçlara yoğunlaşıyorum ki dikkatleri oraya çekip yüzümü unutturayım :dance: şaka bi yana,Allah'tan çevremle ilgili sorunlarım yok sivilceler hakkında.herkes 'gülümsemen yeter' der.sevgilim de 'nasıl olsa geçicekler,boşver' diyor.o yönden şanslıyım da işte kendi kendimi beğenmiyorum.belki de bu kadar takıp sürekli yeni sabun ,krem vs denediğim için geçmiyorlar.geçsinler diye uğraşmamı,onları sevip ilgilenmem olarak algıladılar herhalde,o yüzden terketmiyolar beni :roflol:

Ya kızlar birde birsey sorucam broadwayin takma tırnaklarını kullanan var mı içinizdeeyvahedigeldismile

hayatımda bi kere denedim takma tırnak,çok rahatsızdı,hiç bi şey tutamıyodum,emanet gibiydiler kaydirigubbakcemile3 onun da markasını bilmem etmemopuyorumnanaktan

hayatımda bi kere denedim takma tırnak,çok rahatsızdı,hiç bi şey tutamıyodum,emanet gibiydiler kaydirigubbakcemile3 onun da markasını bilmem etmemopuyorumnanaktan

20küsür civarında fiyatları çıkarmak istediğinde eritiyormuşsun özel sıvısına sokup galiba geçen sınavlardan ötürü yedim tırnaklarımı şimdide uzatamıyorum tekrar sinir oldumda mafoldumben

o yüzden ben de saçlara yoğunlaşıyorum ki dikkatleri oraya çekip yüzümü unutturayım :dance: şaka bi yana,Allah'tan çevremle ilgili sorunlarım yok sivilceler hakkında.herkes 'gülümsemen yeter' der.sevgilim de 'nasıl olsa geçicekler,boşver' diyor.o yönden şanslıyım da işte kendi kendimi beğenmiyorum.belki de bu kadar takıp sürekli yeni sabun ,krem vs denediğim için geçmiyorlar.geçsinler diye uğraşmamı,onları sevip ilgilenmem olarak algıladılar herhalde,o yüzden terketmiyolar beni :roflol:

canm bu arada body shopun ürününü kullandın mı hiç bir arkadasım çok memnun kalmıştı özellikle galiba bir ürünü varmış sivilce kırmızı haldeyken sürünce 1 gecede falan kurutuyormuş galibabilmiyorumkismile

20küsür civarında fiyatları çıkarmak istediğinde eritiyormuşsun özel sıvısına sokup galiba geçen sınavlardan ötürü yedim tırnaklarımı şimdide uzatamıyorum tekrar sinir oldumda mafoldumben

bu sinameki karışımı tırnakları da güçlendiriyor,hızlı uzatıyor,parmak uçlarınla yedirirsen saçına,faydasını görürsün.ya da az bi kısmını ayır,batır tırnaklarını.bi de lapitak krem al.bim'de bile var.el ve tırnaklara süper geliyor ben çok memnunum.kısa sürede uzarlar.takma tırnakla uğraşma,o kdr para da bayma derim.yine de sen bilirsin tabi gamyoncuiremsu

bu sinameki karışımı tırnakları da güçlendiriyor,hızlı uzatıyor,parmak uçlarınla yedirirsen saçına,faydasını görürsün.ya da az bi kısmını ayır,batır tırnaklarını.bi de lapitak krem al.bim'de bile var.el ve tırnaklara süper geliyor ben çok memnunum.kısa sürede uzarlar.takma tırnakla uğraşma,o kdr para da bayma derim.yine de sen bilirsin tabi gamyoncuiremsu

teşekkür ederim lapitağın iyi geleceğini hiç tahmin etmemişdim haftaya sinamekiden de ayırıyım o zamn opuyorumnanaktan

teşekkür ederim lapitağın iyi geleceğini hiç tahmin etmemişdim haftaya sinamekiden de ayırıyım o zamn opuyorumnanaktan

lapitak ı ben de tavsiye üzerine almıştm.gerçekten etkisi büyük.tabi düzenli kullanman gerekiyor,kısa sürede farkı göreceksin.benim çok ince,tabaka tabaka ayrılan tırnaklarım vardı,kırılırlardı hep.bu şekilde sertleştiler ve uzar oldular.ojemin altına sertleştirici cila da sürerim.onun etkisi olduğunu sanmıyorum gerçi,çünkü aylardır sürmeme rağmen sadece sinamekiden we bu kremden sonra sertleşme oldu tırnaklarımda.

lapitak ı ben de tavsiye üzerine almıştm.gerçekten etkisi büyük.tabi düzenli kullanman gerekiyor,kısa sürede farkı göreceksin.benim çok ince,tabaka tabaka ayrılan tırnaklarım vardı,kırılırlardı hep.bu şekilde sertleştiler ve uzar oldular.ojemin altına sertleştirici cila da sürerim.onun etkisi olduğunu sanmıyorum gerçi,çünkü aylardır sürmeme rağmen sadece sinamekiden we bu kremden sonra sertleşme oldu tırnaklarımda.
Bende yarın gidip alıp kullanmaya baslıyım o zaman hemde ucuz birsey o yanlış bilmiyorsam annem topuk için kullanmışdı pek işine yaramamışdı ama denemekden birsey çıkmaz. saol tatlımopuyorumnanaktan

Kızlar şu saçlar şöle göğüsümün altına inse hatta biraz fazla inse sonra savursam of of boshayallersmile

Bende yarın gidip alıp kullanmaya baslıyım o zaman hemde ucuz birsey o yanlış bilmiyorsam annem topuk için kullanmışdı pek işine yaramamışdı ama denemekden birsey çıkmaz. saol tatlımopuyorumnanaktan

5-6 lira civarı olması lazım.ayak için olanı da var bende ama pek kullanmadım.ayağa krem sürünce yürüyemiyorum ,kayıyorum fln sinir oluyorum ohaoldumsmile ondan süresim gelmio hiç kaydirigubbakcemile3

ayak için vazelini tavsiye ederim başka bit topikte görmüştüm uyguluyorum süper oluyor akşam sürüyorum pamuklu çorap giyiyorum yatarkende cıkarıyorum yumuşacık oluyor görünümde süper oluyoryerimseniben

şimdi uçlardan aldım ya yarın da sinamekimi yaparım bi güzel daha hızlı uzamalarını beklerim...benim uçlardan alınca birden uzar...inşallah daaa gene öyle olurrrzemuszemus

nasıl alıosun canm uçlarından? bende deniyorum bi süre sonra kafayı yiyorumkaydirigubbakcemile3

bugün 30 kere girdim cıktım kimsecikler yok ayol ne bu böyle herkes kabuğunu çekilmişbilmiyorumkismile

kizlar cok hastayim ya nezleyim galiba ama bulasik ütü bekliyo yarinda sinemakimi yapcam iki cocukla dinlenemiyorum

Back
X