• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım saçların güzel uzamış ilk resimde saçların daha kuru ve yıpranmış duruyor ama şimdi o kuruluk gitmiş birazda rengi deişmiş yada gün ışığından kaynaklanıyor tam anlaymadım ama sağlıklı ve hoş görünüyor saçların sen ölçtünmü 5 cm kadar bir uzama var gibi geldi bana...

evet canım 4-5 cm bir uzama var. öndeki kısalardan ve arkadaki en uzun saçlarımdan anladım ben de.
biraz renk değişimi oldu ama ben yeni hallerini çok sevdim :)
bir de kırılmıyor çatallaşmıyor ve saç tellerim sağlıklı görünüyor. (bunu da Gliss saç spreyine borçluyum biraz da)

dove canım ilk resimde 24.11.2007 ikincisinde 2010 yazıyor kafamçokkarıştı

evet canlar fotoğraf makinesinin tarihini ayarlamadan çekmiştim de.
gerçek tarih 26 ARALIK 2009 ilk resimde.
diğer foto doğru tarih.

3 sene önce çekmedim yani ilk fotoyu :D

dove cnmm saçların hem uzamış hem de çook güzel görünüyolar maşallah maşallah......5-6 cm uzamış...

zemuszemus sağol mervecim iyi ki bu topiğe girmiştim yaa... düşünsene ayda 1 cm den 5 ay bekleyecektim bu kadar uzaması için!
o zamana kadar saçımda çok kırık olucaktı. hadiii yine kestirecektim uzattığım kadar.
kafamçokkarıştı

yaaa biri akıl versin koyu kestane saçlarım aktı birazcık rengi soldu yani beyaz sabunla...şimdi ben bunu nasıl bi kahveye boyarsam ii ve güzel olur ..???ama koyu olmıycak ...kahverengi olucak...yaaa biri görüşünü yazsın hadiiieyvahedigeldismile

çam terabentin boya mı akıtıyoooakannehir

ben de bi ara kullanıyodm ama fark etmedim bişi...

bu arada 1 haftadır fitness diyet elma sirkeli su derken gitmeyen kilolarım gitmeye başladı...600 gram verdimmm heyoooooooooo

geriye kaldı 2 kilo 400 gramm

Canım benim saçlarım boyalıyken çam terebentinli şampuanımı kullandığımda 2 haftaya bir boyamak zorunda kullanıyordum ama normal şampuana geçince ayda 1 boyamaya basladım..ohaoldumsmile

çok mu akıttı saçını????ya biri bi fikir versin nolur hadi kızlarrr...

Back
X