• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa biri akıl versin koyu kestane saçlarım aktı birazcık rengi soldu yani beyaz sabunla...şimdi ben bunu nasıl bi kahveye boyarsam ii ve güzel olur ..???ama koyu olmıycak ...kahverengi olucak...yaaa biri görüşünü yazsın hadiiieyvahedigeldismile

kestanenin bir sürü tonları var daha önce deydeyede bir site adı vermiştim orda kolestonun cok fazla çeşidi var sanki bana bizim satın aldıgımız yerlerden daha fazla çeşit var gibi oldu ordan bakabilirsin istersen kahve tonlarına mervecim

ya bütün sayafayı yamulttun ben kontesdelikafadulden

sağol cnm daaa şimdi boyasam bile tutar mı ki yaaaa???marketlerde de baya var çeşit ama bilemedim benneyvahedigeldismile

kkontess gene çok kötü bunlarrsempatiksalakcinni

ay tamam kızmaaa şakaa yaptımm
aklinialirimsmile

çok mu akıttı saçını????ya biri bi fikir versin nolur hadi kızlarrr...

Kızılı çok akıttı kahverengine döndüğüm zamanlarda da yine solduruyordu rengimi ama siyaha pek işlemiyor sadece mavi siyahın maviliğini aldı bendebilmiyorumkismile

Kızılı çok akıttı kahverengine döndüğüm zamanlarda da yine solduruyordu rengimi ama siyaha pek işlemiyor sadece mavi siyahın maviliğini aldı bendebilmiyorumkismile

benim siyah değil de koyu kestane işte cnm...yaaa nasıl kahve yapcam bunuu...benneyaptımki

kkontess gene çok kötü bunlarrsempatiksalakcinni

ay tamam kızmaaa şakaa yaptımm
aklinialirimsmile

yavrum ben senin ne istediğini pek anlayamadım yardımcı olmaya çalışıyorum ama sanırım renkte kararsız kaldın ne renge boyayyacagını bilemedin ama kahverengi istiyosun yani aslında ne istediğinide biliyosun bizden ne istiyosun merveeeeeeeŞeniz

koyu kumral üzerine platin röfle mi oluo ne oluo bu bilmiyorumkismile

ya bende daha sonra röfle yaptırıcam ama acaba diyorum önce kendim yine acık tonlarda bir renge boyayıp üstüne röflemi yaptırsam dahamı güzel oluyor acaba :sm_confused:

yavrum ben senin ne istediğini pek anlayamadım yardımcı olmaya çalışıyorum ama sanırım renkte kararsız kaldın ne renge boyayyacagını bilemedin ama kahverengi istiyosun yani aslında ne istediğinide biliyosun bizden ne istiyosun merveeeeeeeŞeniz

:))))) şeyy yok ben ne istediğimi biliyorum da isteiğimi nasıl gerçekleştirceğim konusunu bilemiyorum...koyu kestane saçlarım var nasıl kahverengi yaparım oyasam tutar mı???nasıl bi kahveye boyayım ki kahverengi olsun tamamen diyorum kızzz-tatlicadiarzu-

6a00d8341d90b753ef00e54.jpg

böyle bi kahve yanii...çok açık renklere baktım onlar olmaz da böyle bi kahve meselaaa...

ama benim saçlarımm böylee şuanndaaa

ozgu3wh0.jpg

kkontess albümüne demin baktım cnm saçların çok hoş özelikle de ortalarda siyah tişörtlü fotondaki saç rengin super :lepi: röfle mi yoksa açık karamel mi karar veremedm:1rolleyes: rengini yazarmsn tatlım rica etsm...a.s.

Back
X