• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kkontess sen bişi demedin boya hakkındabilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

19603buyuk.jpg

işte bunun gibi bi renk olmalı..

..ki açsın..eyvahedigeldismile

bu renk güzelmiş gerçekten sendede bu kadar açık olmasada merve bu tonlarda olur çokta güzel olur

evet cnmmm böyle bulup acil boyamam lazım sıkıldım...hayal kırıklığına uğramam inş...

kkontess sen bişi demedin boya hakkındabilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

eed kuşum demedim çünkü ben boyadan anlamıyorum.3kere röfle yaptırdım.hepsini kuaför yaptı.ben hiç bilmem neyin üstüne ne boyanır,ne çıkar ws ws bilmiyorumkismile

..................

Son düzenleyen: Moderatör:
çokk fikir deiştiriyorum ama genelde şu renkte istiyorum ben de:asigim: bi an önce uzasa da boyatsam:a015:

ben de çok seviyorum böyle renkler harika duruyo...güneşte açılmış gibi doğal çok güzel

ben de çok seviyorum böyle renkler harika duruyo...güneşte açılmış gibi doğal çok güzel

eed kesinlikle harikalar,benim doğalıma yakın bi renk zaten,uzasın hemen yaptırıcamboshayallersmile neyse ben yatıyorum kızlar,ii gceler hepiniseeeee:sm_cool:

yaaaa saçımı boyuycam 2 -3 güne inş.tutarrreyvahedigeldismilesenağlama

selam millet (:
kahverengi sana yakışır mervecim

yok cnm denemedim benn...örgü bi yarım saat altları ördüm dayanamadım geri açtımmboshayallersmile

ayrıca koleston terrakota boya aldım...inş.olur saçıma...
eyvahedigeldismile

Back
X