• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hmmm acaba bunuda mı uygulayıp öyle boyatsam...
Canım sen direk boyucaksın di mi saçlarını evde açma işlemi uygulucak mısın?

Bu arada kızlar ankarada iyi ve güvenilir bir kuaför önerebilicek biri varmı?

QUOTE=pixim;11535301]Bu arada kızlar ankarada iyi ve güvenilir bir kuaför önerebilicek biri varmı?[/QUOTE]

malesef canım :1no2:bulursan bana da haber ver kız :ecrin_bebek:

ayyyy bende hemen başlıcam bu sinamekiyi ypmaya cok heyecanlandımmmmm:D:D bide bu aksam koyu kahve saclarımı lorealin açıcı dore kahvesine boyicamm bakalım nasıl olcaakkkk boshayallersmile

ediorm aama yaa nie böle sorun oluo anlamadım ben bilmiyorumkismile

teşekkürler eklediğin için canım yerimseniben
albüme yorum yapamıorum mesaj sayım az die
burdan söliyim dedim kontes canım saçların süper yaa çok beğendim nazar değmesin :nazar:

bu rengi ben boyamıştım
saçım baya koyuydu tutmuştu
şöyle diyim simsiyahtı saçım ( boya )
kahve tonları boyadım
sonra bu renge boyadım
senin saçların siyah olmadığına göre tutar
güzel bi renktir

22912.jpg
işte bu renkkk

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce belime kadar uzattığım ve hiç bir şekil vermeden bile harika görünen saçlarımı omuz hizasında kestirdim bu modelde yakıştı ama psikolojim bozuldu resmen hala neden kestirdim diyip dert yanıyorum hemen bu kürü uygulayacağım umarım işe yarar dua ederim vallaopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce belime kadar uzattığım ve hiç bir şekil vermeden bile harika görünen saçlarımı omuz hizasında kestirdim bu modelde yakıştı ama psikolojim bozuldu resmen hala neden kestirdim diyip dert yanıyorum hemen bu kürü uygulayacağım umarım işe yarar dua ederim vallaopuyorumnanaktan

hoş geeldn cnmmm...inşallah sonuç alırsınna.s.

bu rengi ben boyamıştım
saçım baya koyuydu tutmuştu
şöyle diyim simsiyahtı saçım ( boya )
kahve tonları boyadım
sonra bu renge boyadım
senin saçların siyah olmadığına göre tutar
güzel bi renktir

ayy inşallah cnmmm...içim rahatladı biraz...inşallah tutar da kurtuluum şu renkten sıkıldımmeyvahedigeldismile

Hmmm acaba bunuda mı uygulayıp öyle boyatsam...
Canım sen direk boyucaksın di mi saçlarını evde açma işlemi uygulucak mısın?

yok cnm açma maçma çok yıpratıyo saçı...direk boyıcam canımm
eyvahedigeldismile

çok heyecanlıyım...uykudan uyandım gece uyuyamam artık gece boyamayı düşünüyorummm:emir_bebek:

ayyyy bende hemen başlıcam bu sinamekiyi ypmaya cok heyecanlandımmmmm:D:D bide bu aksam koyu kahve saclarımı lorealin açıcı dore kahvesine boyicamm bakalım nasıl olcaakkkk boshayallersmile

hoşş geldn cnmma.s.

hoş geeldn cnmmm...inşallah sonuç alırsınna.s.

teşekkürler hoşbuldum umarım yaa ama saçlarımın uzamasını beklemek beni deli edicek o rüzgarlı havada saçlarımın gölgesini izlemeyi özledim yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X