• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim saçlar yağlı da acaba zeytinyağı kullanırsam daha da yağlanırmıki onu merak ediyorum ben de saç uzamamasından dertli birş olarak uygulamak istiyorum bir de hamileyim sorun olurmuki???

canım benim saçlar yağlı da acaba zeytinyağı kullanırsam daha da yağlanırmıki onu merak ediyorum ben de saç uzamamasından dertli birş olarak uygulamak istiyorum bir de hamileyim sorun olurmuki???

hamile bir bayan arkadaş daha wardı,doktoruna sormuş,sorun olmaz demiş doktoru ama sen de bi sor canıma.s.

bugün itibari ile sinamekili karışıma başladım haydi bakalım gelişmelerden haberdar edicem sizleri yaşasın uzun saçlar =)

slm kızlar ben geldimmmmmm zemuszemus nihayet bu akşam bende yapabildim kürü yaklaşık 2,5 saattir saçımda kokusu biraz kötüymüş beee

kızlar abartmayın okadarda kötü deil yanizemuszemus

ben yıkamaya gidiyorum şekerler artık sabah erken kalkıcam daha fazla bekletemicem, aman uzasında ben kokusunada razıyım

evettt 1. ve ilk seansımı başarıyla tamamladım umarım çabuk uzarrrlar yaza kadar :Saruboceq: yarın başlangıç 1. haftanın sonunda bende bir albüm yapıcam kızlar birlikte takip edelim istiyorum

eveeeeetttt...boyadım ve açıklı koyulu ama geneli koyu bi kahve oldu saçlarım...rengi yumuşadı....bu da yeter banaaaaazemuszemus

en önemlisi renginin yumuşamasıydı...o da oldu :)))))

ve de kahveee

teşekkür ederim canımmmmmmm....fena değil ama flashlı fotoda kopkoyu çıkıyooo sinir oldummmsempatiksalakcinni

ashleytisdalehairstyles.jpg

bu arada şu saça eridim bittim...üzerine çok tatlı bi renkte gölge verilmiş...harika olmuş....

citcit5parca45cmdogalsa.jpg

bu da koyu kestane...seviyorum ben bu rengi yaaa sıkıldım dedim ama...çok kararsız gibi duruyo olabilirim ama insan bazen her şeyden sıkılıp da bezgin bi hale gelince saçına saldırıyo sanırım....vazgeçtim oynamıycam artık saçımla felan uzasınlar yeter rengi önemli değil hem bana çok yakışıyo zaten niye oynuyosam...ama boya rengi yumuşattı ve kahvelik verdi çok açmadı...sonra gene koyu kestaneye boyarım artıkk:kedi:

ayy napıyorum ben yaaamafoldumben

Back
X