• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar..Bu karısımdan memnun kalanlar kimler?Çok sayfa var hepsini okuyamadım ona göre başlıycam:) Saçlarımı siyaha boyatmıştım daha sonra açtırıp sarı yaptrdm o açıcıdan sonra saçlarım çok yandı ve çok yavaş uzuyo hatta doğru düzgün uzamıyo bile.Aynı zamanda sürekli düzeştirici kullanıyorum.Gerçekten yararlıysa bunu denemek istiyorum?

Merhaba kızlar..Bu karısımdan memnun kalanlar kimler?Çok sayfa var hepsini okuyamadım ona göre başlıycam:) Saçlarımı siyaha boyatmıştım daha sonra açtırıp sarı yaptrdm o açıcıdan sonra saçlarım çok yandı ve çok yavaş uzuyo hatta doğru düzgün uzamıyo bile.Aynı zamanda sürekli düzeştirici kullanıyorum.Gerçekten yararlıysa bunu denemek istiyorum?

herkes kaydirigubbakcemile3

3 buçuk ay gibi zamanda 15 cm uzattı..:teytey:

merhaba arkadaşlar..
ben 2 hafta kadar ara verdim bakımlara ...geçmiş tarihli bemikslerimide çöpe attım ..yeni bemiks alıcam bugün ama 2011 tarihli..ne olur ne olmaz böyle şeylere dikkat etmek lazım..alıncada 8.uygulamamı uygulucam hafta sonu...ama saçlarım röfleli olmasaydı çok büyük ihtimal harika olucaktı bu bakım sayesinde..ahh kendi saçcuklarımı özledim uzasada artık kestirsem ...nişanlıma söz de verdim mayısa kadar röfleler gitmesse kalan sarıları koyu renk yapcam diye...çok merak ediyorum nasıl olur diye ama röfledense güzel olur diyorum yıpranık duruyor çünkü...en azından koyu saç incelmiş saçlarımı ön plana çıkarmaz ,uzadıkçada kestiririm...ama 1 ayda 7 kez yaptım öyle çok güzel uzama olmadı maalesef..1 ay daha yapcam sabırlıyımdır....

yaa arkadaşlar kaç saat bekletiyosunuz saçınızda?

ben 2 gün önce yaptım ve gece boyu beklettim. benim bakım yapma tarzım biraz farklı olduğu için:D:D

bi zararı olmaz umarım. gece yapıyorum, sarıp sarmalıyorum ve sabah yıkıyorum.

ohhh fitnessımı yapıncaa rahatladım birazzz:ecrin_bebek:

saçlarımı çorapları keserekten sardım inşallah güzel olur...kendim sardım umarım becerebilmişimdir...güzel olursa hep yaparım artıkkk....resim de koyarımm

kızlar bugün alışveişe çıktım çıkmaz olaydım. her yerde sevgililer, kalpler, pankartlar vs vs.
benim 5. sevgililer günüm bu sevgilimle ve daha 1 tanesini beraber geçirmedik. normalde böyle günlere takmazdım ama sevgilimi yılbaşından beri görmüyorum ve kendimi çok mutsuz hissettim :((

bunun dışında, msn de bi fotom vardı arkadaşım sordu sen saçlarını boyadın mı diye. açılmış renkleri öyle dedi. benim de istediğim buydu :)

Back
X