• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçla fazla uğraşmak hastalık yapar arkadaşlar benden söylemesi ben şahsen kendi haline bırakıyorum dert etmiyorum hep saçımı da düşünmüyorum ama bakıyorum uzamış,,şimdi bu bakıma kısa bir aradan sonra devam da ediyorum bugün 8.uygulamamı da yaptım tamamdır..

çok doğru elacım bırakmak lazım kendi haline biraz daa

selam ben size trajıkomik hikayemi anlatayım saçlarım popm hizasındayken ( sölemesi ayıp :P ) kuaföre gittim emo modeki kesin ama abartmayın dedim bi kestiki
benim tepeler 5 cm arkalar da bi tutam saç popıom hizasında kalmış, kel aynak gibi oldum mecburen o altlarıda kestirdim, oldumu size saçlarım kulak hizasında =( ben tam 3 senede uzatmıştım o saçları =( nese eğer işe yarıyorsa ki umarım yarıyordur, size güvenerek başladım bu küre. daha dün yaptım. yarında turplu su yapıcam. hadi bakalım =) bu arada önüme hgelen herkes naptın çok çirkin olmuşun dio :'(

umarım işine yarayan bi tarif olur;hoşgeldin...a.s.

millet iki gün önce teyze oldum ilk yigenim oldu ama yurt disindayim daha göremedim sinir küpüyüm bu aralar

ben de uzuyo uzuyo ama yetinemiyorum yaaa

relax olalım gevşeyelm biraz ya uzamayı bukadar kafayı takmaya gerek yokki saçlar sağlıklı dökülmeyen ve birde gürse yada gürleşiyorsa okadarda takılmaya gerek yok nasıl olsa uzayacaklar sağlıklı saç uzar yerimseniben

bizde severiz nicolası ama sende nerde uyuz resmi var adamın var onalrı koymuşsun be kardeşim...

bizde severiz nicolası ama sende nerde uyuz resmi var adamın var onalrı koymuşsun be kardeşim...

nicolas a laf yok :))
melekler şehri en sevdiğim filmlerden biridir bu arada. izlemeyen varsa izlesin hemen.
benim belime 12-13 cm var sanırım. bakalım son hızla devam ediyorum :))

selam ben size trajıkomik hikayemi anlatayım saçlarım popm hizasındayken ( sölemesi ayıp :P ) kuaföre gittim emo modeki kesin ama abartmayın dedim bi kestiki
benim tepeler 5 cm arkalar da bi tutam saç popıom hizasında kalmış, kel aynak gibi oldum mecburen o altlarıda kestirdim, oldumu size saçlarım kulak hizasında =( ben tam 3 senede uzatmıştım o saçları =( nese eğer işe yarıyorsa ki umarım yarıyordur, size güvenerek başladım bu küre. daha dün yaptım. yarında turplu su yapıcam. hadi bakalım =) bu arada önüme hgelen herkes naptın çok çirkin olmuşun dio :'(

:((( senin düştüğün o hataya bende düştüm aynı seninkinin boyunda olan saçlarımı kestirdim ve herkes bana sadece nasıl kıydın dedi çıldırıcam umarım sende etkili olur ben hala kararsızım yapmakta:((( hayata küstümde:))):dance::dance:

Back
X