- Konu Sahibi EU3
- #7.761
farketmezkızlar bu karışımı saça temizkenmı uygulamak gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farketmezkızlar bu karışımı saça temizkenmı uygulamak gerekiyor
mervecim sen sadece sinameki ve sarımsaklı şampuan tariflerinimi yapıyorsun canım :) kusura bakmayın kızlar bu arada tüm sayfaları okuyamadım. birde ben sinamekinin içine bepanthen bemix ve evigen üçünüde koydum bir zararı olmaz değilmi yine aynı etkiyi göstgerir ?
mervecim sen sadece sinameki ve sarımsaklı şampuan tariflerinimi yapıyorsun canım :) kusura bakmayın kızlar bu arada tüm sayfaları okuyamadım. birde ben sinamekinin içine bepanthen bemix ve evigen üçünüde koydum bir zararı olmaz değilmi yine aynı etkiyi göstgerir ?
yaaa kızlar 600 gram civarı vermiştim hala da rejime fitness a devam ediyorum....ve de sirkeli su içiyorum daha da verdiğimi düşündüm çünkü karnım içine çöktü iice verince anlıyorum ben...vermişimdir gene diye bi çıktım inanamadım yaaa 800 gram fazla çıktım resmen...verdiğimden bile fazla ....üstelik diyetteyim bişi de yemedimmm...nasıl oluyo bu yaaa bi bilginiz var mı???vücut su mu topluyo ki aradaaaaeyvahedigeldismile
ama gören de zayıflamşn diyo bi çıktım heyecanlaaa resmen 1 kiloya yakın fzla...hastalık döneminde de değilim üstelikkkmafoldumben
güle güle kullanın kuşum ikiniz dee zemuszemus ben de almadım hediye.1ay sonra yıldönümümüz.o daha anlamlı bir gün olduğu için , hediye hakkını o güne erteledimopuyorumnanaktan hem o önce bana geçen sene aldığı hediyeyi bulsun,kaybetti safitomafoldumben
Canım vücud tehdit altına giriyor diyetteyken ve depoluyor herhangi bir duruma karsı sen devam et canım biraz direnir vücudun ama bırakırsan şimdi geri alırsın verdiğini.. seb devam et canım. birde çok tuzlu yeme su tutar vücudunzemuszemus
merve diyet dedin de aklıma yaptığım diyet yüzünden neler gelmişti onların hepsi film şeridi gibi geldi geçti...ne termal şortlar ne beşi bir yerdeler ne elma sirkeleri ne aç geceler offf 14 kilo verdim hortlak gibi olmuştum resmen...birde bende kansızlıkta varmış diyet yapınca ölüyordum o kiloları atınca...diyet yaparken bişey olmuyor tam ipin ucu verdikçe veriyosun o kiloları orda kaçıyor...şimdi maalesef saçları kurtarcam diye kan seviyem düzelcek diye ee verdiğim kiloların hepsini geri aldım..of offff....
saçlar düzeldi kilolar var ..ya da saçlar dökülcek kilolar gitcek iki seçim dedi doktor off ama şu an boyum 1.75 olduğu için fena durmuyor ama her gece sporumu yapıp yatıyorum yoksa eyvahh ki eyvahh
merve diyet dedin de aklıma yaptığım diyet yüzünden neler gelmişti onların hepsi film şeridi gibi geldi geçti...ne termal şortlar ne beşi bir yerdeler ne elma sirkeleri ne aç geceler offf 14 kilo verdim hortlak gibi olmuştum resmen...birde bende kansızlıkta varmış diyet yapınca ölüyordum o kiloları atınca...diyet yaparken bişey olmuyor tam ipin ucu verdikçe veriyosun o kiloları orda kaçıyor...şimdi maalesef saçları kurtarcam diye kan seviyem düzelcek diye ee verdiğim kiloların hepsini geri aldım..of offff....
saçlar düzeldi kilolar var ..ya da saçlar dökülcek kilolar gitcek iki seçim dedi doktor off ama şu an boyum 1.75 olduğu için fena durmuyor ama her gece sporumu yapıp yatıyorum yoksa eyvahh ki eyvahh