E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #8.021
kızma ama kız düşüncemi söylüyorum...benzememiş ama senin saçların da güzel olmuş gayet güle güle kullan...zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda saç kıslatmak isteyene bi önyargı oluşuyo galiba paralıycaklar beniikaydirigubbakcemile3
kızma ama kız düşüncemi söylüyorum...benzememiş ama senin saçların da güzel olmuş gayet güle güle kullan...zemuszemus
kontescim saçlarının rengi çok güzel olmuş ve çok güzel parlak duruyorlar maşallah çok uzmışlar boshayallersmile
çok saol kkk'cım.benim de çok içime sindi.aşkım da beendi oh misszemuszemus![]()
istediğini ekledm kuşum albümümeaa şimdi daha iyi gördüm süper tutturmuş kuaförün mis misopuyorumnanaktan
istediğini ekledm kuşum albümüme
ayyy kontescim çok yakışmış çok güzzel ve şirin oldun valla benim zevkime güven çok güzelll renk tonuda harika:dance:
ehehehe merci :kedi: genç gösterdim bayaa.bbnmkine taklmak lazm,kızın gbi oldum iice die ehüehüehüeeüh kaydirigubbakcemile3
aynen aynen katılıyorum valla kızı demiyelimdekardeşim dese yeridir yanekaydirigubbakcemile3
kkontess saçının rengi gerçekten süper olmuş tatlım gülegüle kullan ( sanırım kıskandım bilmiyorumkismile ) bidaha kuaföre gidişimde senin bu resminide götürücem kesinlikle isteyipte bir türlü tutturamadım renk bu işte süper olmuş süperrrrrr zemuszemus
yok yok kimse paralamaz seni ben korurum ama benden kim koruyacak seniiiidelikafaduldenkafamçokkarıştı
yavrucum merveye ben de kısaltma didim ama saçları konusunda çok fikir değiştirdiği için didimm... yoksa saç kısaltmak eyüdür beekaydirigubbakcemile2
teşkür ederim kuşum :kedi: kıskanma yahuu,tamamen kuaförün becerisi:kedi: ne renk & ne kesim foto ile gitsem aynısını yaptı saolsun.tuzlu biraz ama,değiyor vallahizemuszemus
ben çok sıkılınca saçmalıyorum galiba off ne kararsız bi insanım saçma saçma şeyler yapıyorum...ersincime de dedim hayır yapma saç rengin çok yakışıyo dedi saçın da çok güzel elleme dedi...:kedi:
bi baktım saçlarıma hakkaten de güzel görünüyolar kendi çapında...ve belime kadar uzatıcammm:kedi:
şey kararsız-dım ama geçti..çok sıkılınca size de oluyo mu arada????bilmiyorumkismile:1ninca:
mervecim inanmıcaksın ama ben 1 ayda 4 kere saç rengi değiştirdim görenler bukalemum falan demeye başlamıştı bana ama ben saçmalamıştım artık farkındaydım :sm_cool: saçlarımda sarı gölge vardı ne battıysa kalktım bronz kahve yaptırdım sonra bişeye kızdım tekrar saı röfle yaptırdım sonra bir ameliyat işim çıktı hadi farklı olsun dedim gittim siyah yaptım ama yine pişman olup burnumdaki alçılarla kuaföregidip sarısaçlarımı geri istedim kuaförüm beni gebertiyordu :mymeka: