Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar.bugün 9.uygulamayı yaptım ama hala gözle görülür fark yok
deneyen herkeste aşağı yukarı 5 cantimlik fark varken bende neden böyle oldu :\
düşünüyorumda en son saçımı kestiğimde küstümü çok dökülüyor diye belımde olan saçımı omuzda kesmıştım :\
uzardı normalde karışımı uygulamama rağmen uzama yok
Benimde bir arkadasım var erkek saçları bildiğin permalı gibi kıvırcık gür ve beline kadar acayip kıskanıyorum:jeyyar:
Merhabalar bende bu karşımı uygulamaya başladım hatta şu anda kafamda bir saat kadar oldu süreli.
Yalnız benim bir sorunum var sizler kafanıza ne takıyorsunuz bunu sürdükten sonra ben poşet bağladım ama çok aktı acaba çok fazlamı sürdüm?
Merhabalar bende bu karşımı uygulamaya başladım hatta şu anda kafamda bir saat kadar oldu süreli.
Yalnız benim bir sorunum var sizler kafanıza ne takıyorsunuz bunu sürdükten sonra ben poşet bağladım ama çok aktı acaba çok fazlamı sürdüm?
canım bende bol bol sürüyorum hem diplere hem bütün saça uyguluyorum önceleri benimde cok akıyordu şimdi saçlarımı tıpkı çamaşır sıkar gibi suyu iyice cıkana kadar bir kaç kez sıkıyorum o zaman hiç akma filan olmyor
Bende ilk zamanlar bol bol uyguluyordum ama azalttım artık acaba yine öylemi uygulasam bilmiyorumkismile
bilmiyorumki canım sen bilirsin benim saçlar röfleli çok yıprandı ve kuruydu badem yağının bemiksin iyi geleceğini düşünerek bütün saçıma uyguluyorum ama ben memnun kaldım saçlarım daha parlak ve eskisi kadar kuru deil böyle şikayetlerin varsa sende yap bir zararı yok nasılsa
Canım bugün yaptım renkde şimdilik bir değişiklik yok ama sadece saç diplerime sürdüm ben sadece diplere sürersem herhangi bir renk değişimi olcağını sanmıyorumyerimseniben
Bu arada tatlım alıntıyı silebilirmisn bn resimleri kaldırırımda:kedi:
Fisnecim teşekkür ederim tatlım boyunu hiç kestirmedim uzamaya bıraktım bakalım yaza kadar ne olucakzemuszemus