• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım flaşdan ve ışıkdan dolayı kızıl duruyor ama aslında o kadar kızıl değil. Ben saçımda en fazla 3 saat tutuyorum herseyin fazlası zarar demişler zaten yıkamazsam kaşınmaya başlıyor.
Ben siyah kullanırken de sanki rengi açıyor gibiydi emin olamıyordum şimdi ama bir etkisini göremedim.
Bu arada saçlarımı yıkadıkdan sonra farkettim saçımın üst katlarını aynı hizaya sokmak için uzattıyordum ve uzun zamndr kestirmiyordum oralar birazcık yıpranmış ama hala kestirmek istemiyorumyerimseniben
Önerebileceğiniz onarıcı bir bakım var mı menekşe yağı falan demişler ama aranızda kullanan var mı acaba bilmiyorumkismile

evet canım flaşdan ve ışıkdan dolayı kızıl duruyor ama aslında o kadar kızıl değil. Ben saçımda en fazla 3 saat tutuyorum herseyin fazlası zarar demişler zaten yıkamazsam kaşınmaya başlıyor.
Ben siyah kullanırken de sanki rengi açıyor gibiydi emin olamıyordum şimdi ama bir etkisini göremedim.
Bu arada saçlarımı yıkadıkdan sonra farkettim saçımın üst katlarını aynı hizaya sokmak için uzattıyordum ve uzun zamndr kestirmiyordum oralar birazcık yıpranmış ama hala kestirmek istemiyorumyerimseniben
Önerebileceğiniz onarıcı bir bakım var mı menekşe yağı falan demişler ama aranızda kullanan var mı acaba bilmiyorumkismile

ben başka bit topikte okumuştum ayrıca merveninde kullandığı bişey var zeytinyağını biraz ısıtıp hem diplerede sürebilirsin ayrıca uçlarınada sürdüğün zaman kırıklarıda onarıyormuş bayağıda memnun kalmış kullananlar benimde aynı şekilde uçları çok yıprandı kestirmicemde kestirsem yine aynı olucak fönden dolayı iyice uzasınlar ondan sonra bu zeytinyağını uçları için bende uygulamayı düşünüyorum ama sarımsaklı şampuan kullandığım için onu biraz daha sonra kullanıcamzemuszemus

Aynen canım bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum birde annemin karışım yağları var onları kullanıcam saç uçlarıma iyi gelir umarım..
Zeytinyağı bu yemeklerde kullandığımız market ürünleri değil mi
yoksa özel saf satılıyor onlar mı acaba
Yok canım bende kestirmicem kuaförde gerek yok die kesmedi şimdilik kestire kestire zaten senelerdir bu boyda saç kullanıyorum kaç yıl oldu uzun saç kullanmayalı:utangac:
Hasret kaldım valla..

Birde bu maya işe yarıyor mu acaba içten de öyle bir takviye yapsam mı die düşünmeden edemiyorumkaydirigubbakcemile3

Aynen canım bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum birde annemin karışım yağları var onları kullanıcam saç uçlarıma iyi gelir umarım..
Yok canım bende kestirmicem kuaförde gerek yok die kesmedi şimdilik kestire kestire zaten senelerdir bu boyda saç kullanıyorum kaç yıl oldu uzun saç kullanmayalı:utangac:
Hasret kaldım valla..

evet bende saçlarıma hiç bakmadım senelerdir cok kötü davrandım:D devamlı röfle devamlı fön evde otururken bile ve hiç bakım yapmazdım tararken bile deli gibi tarardım şimdi öyle deil bayağı toparladık cokda iyi bakıyorum sarımsaklı şampuanın hem uzama hem gürleşmesi bakımından acayip faydasını gördüm zeytinyağına gelince bence marketlerde satılanlardan deilde özel satılan saf zeytinyağından kullanmalı

Hasret kaldım valla..
yeawrumm ben beendim saçlarını çokkk,flaşsız rengi daha çok hoşuma gitti

kontescim senin saçlarını daha önce hiç görmemiştim bir kaç defa koydun sanırım ama ben kaçırdım hepsini :D
inanırmısın hayran kaldım bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim :D
maşallah maşallah nazar değmesin vallahi çok güzeller :D
benim bu kadar olması için en az 15 uygulama yapmam gerekiyor sanırım :D
güle güle kullan canım rengide muhteşem.

birde çok merak ettim :D sinamekili tarifi kullanmadan önceki boyu ne kadardı canım :D
inşallah benimde böyle saçlarım olur 4 senedir kısa saç kullanıyorum :D
bu kadar uzun saçlar rüyalarımı süslerdi hep :D ama artık bende kavuşucam bu kadar uzun saçlara sinamekili tarif sayesinde :D

kontescim senin saçlarını daha önce hiç görmemiştim bir kaç defa koydun sanırım ama ben kaçırdım hepsini :D
inanırmısın hayran kaldım bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim :D
maşallah maşallah nazar değmesin vallahi çok güzeller :D
benim bu kadar olması için en az 15 uygulama yapmam gerekiyor sanırım :D
güle güle kullan canım rengide muhteşem.

çok teşekkürler canım:kedi:Şeniz arkadaş listeme ekliyim seni,albümümde var ilk hali-son hali filan

Kızlar kontesın sacları ne kadar surede o kadar uzamıs bılen vrmı ??

ben biliyorumkaydirigubbakcemile3 bakıma başlamadan önce gögüs ortası-üstü civarlarındaydı canım.12 uygulama yaptım,böyle oldu.arada bir kaç cm'lik de kırık aldırmışlığım var

Prdonya onlıne degıldın bende kızlara sorayım dedım :):) bı ara bu topıklerın bagımlısıydımmm sımdı kendı halıne bırakdım kac kere belıme ındırdım kesdırdımm bı bakımlı kırıksız ındıremedımm :):) senınkı cazıp geldı vallaa zahmet olmasa bana bı özet gecermısınnn neler yaptıgını ne aralıkla yaptıgını

Prdonya onlıne degıldın bende kızlara sorayım dedım :):) bı ara bu topıklerın bagımlısıydımmm sımdı kendı halıne bırakdım kac kere belıme ındırdım kesdırdımm bı bakımlı kırıksız ındıremedımm :):) senınkı cazıp geldı vallaa zahmet olmasa bana bı özet gecermısınnn neler yaptıgını ne aralıkla yaptıgını

ilk sayfadaki sinamekili tarifi haftada 1 kez uyguluyorum.onun dışında rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum.başka bi şey yapmıyorum.sadece bu ikisizemuszemus

Back
X