- Konu Sahibi EU3
- #8.141
Benımkıler suan tam tamına senın eskı halınnn :):) deneyelım bakalımmm saol tsk ettm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarımsaklı sampuanının markası ne nerden alıyosun buukk marketlerde varmı ?
Saol yordum senıde cok tsk ettm :)
Flaşlı çekimde daha çok kızılımsı duruyor
almıyorum kendim yapıyorum.normal bi şampuan alıyorum,sade.onun içine sarımsak rendeliyorum.sarımsaklı şampuan oluyor.400 ml şampuana 4-5 diş ekliyorum.şampuanının ml'sine göre ayarlarsın sen de.bunla özellikle diplerine masaj yapa yapa yıkıyorum.sonra durulayıp başka bir mis şampuanımla yıkıyorum ki sarımsak kokusu kalmasın.terleme olunca ya da saç ıslanınca hafif kokuyor ama ben rahatsız olmuyorum.eğer ben istemem öyle dersen , durulama suyuna bi kaç damla elma sirkesi ekleyebilirsin.saçında boya,röfle varsa sirke iyi gelmez ama,onu da söyliyim.sertleşme yapıyormuş boyalı saçta.gliss marka güzel kokulu saç bakım spreylerini tavsiye edebilirim.hem saçın kolay taranır hem de kokusu mis olur...yok yine de koktu yapamıcam dersen de doğrruuu aktara , orda sarımsaklı şampuan satılıyor hazır şekilde.ama hiç kullanmadım.etkisi aynı mıdır bilemiycem
evet cnm kullanıyorum ve seviyorum öneririm kesinlikleee...
canım kristal alıyorum ben gayet güzel doğal olduğuna inanıyorum çünkü bizimkiler dikkat eder onu alırız hep..
kız çok pahalıdır ama o tam saf olanlar ...bence yapcaksan al kristal güzel tatlımm...ama güvenemiyosan da yapma zaten içine sinmez ki dimii
evet cnm sor sen ona göre içine sinerekten yaparsın cnm..... :)))
hiçbişeyin doğalı kalmadı ki...bi bal yicez yiyemiyoruz tüm şeker mübarek... :S