• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay geç oldu ama ben tarifini yeni gördüm iki haftaya kadar kısmetse doğumum var sonrasında hemen yapıcam bunu saçlarım okadar yıpranıkki bir türlü uzamak bilmedi...emeğin için teşekkürler inşallah bendede işe yarar..

hoşgeldn cnmma.s....allah kısmetini güzel eylesin ufaklığın:nazar:

inşallah sonuç alırsın...

ayrıca rica ederim :):kedi:

faydalı oluyosam ne mutlu banaa

slm kızlar ben yeni üye oldum ve saçlarım uzasın istiyrm banada yardım edin çook mutsuzum. erkek arkadaşımdan ayrıldım ve saçlarım çoooooooooooooook kısa. ufffffffffffffff:1no2:

Bende bugün aldım malzemeleri yarın başlıyorum ilk kürüme bakalım:)
İnşallah benimde öyle uzar yaaa çok pişmanım kestirdiğimeee:çok üzgünüm:

Canım sen cumhuriyette kaçıncı sınıfa kadar okudun tanışma ihtimalimiz olabilir belkiyerimseniben
Birde 87 dönemiyle mi okudun 88mi?

ben 87 liyim ama bi sene geç gittim 88 lilerle okudum ben cnm....1 sınıfta(ilkokul 1) bi başladım ismail kocayla..ortaokul da dahil ordaydımmm... :))):asigim:

hoş geldiniz kızlarrr....inşallah siz de sonuç alırsınız...

sevilercan

formülüü dene cnmm umarım en kısa zamanda uzarlarr

biten bademyağımın yerine yenisini aldım bugün ,hafta sonu 9.kez yapcam.....lalalala çok mutluyum bugün yaaasositososito

kontescim , ya çok güzel bir renk çıkmış sen mi boyadın kuşum ne renk bu...bende kalan röflelerimin üstüne böyle bir renk düşünüyorum ama röfle üstüne harika olmuş demek ki benim de böyle olucak...

kızlar size bişey sorcam yarıya gelen röflelerimi kendi saç rengime boyamak ya da boyatmak istiyorum orta kumrala ama kuaföre mi gideyim kendim mi boyayım karar veremedim aralarına da böyle karamelimsi açık çikolata kahve tarzında balyaj mı deniyor işte ondan attırcam deneyeniniz var mı?

ben 87 liyim ama bi sene geç gittim 88 lilerle okudum ben cnm....1 sınıfta(ilkokul 1) bi başladım ismail kocayla..ortaokul da dahil ordaydımmm... :))):asigim:

Bnde 87liyim ama 88lilerle okudum. Orta-3ü bnde orda okudum da belkide tanışıyoruzduryerimseniben

kontescim , ya çok güzel bir renk çıkmış sen mi boyadın kuşum ne renk bu...bende kalan röflelerimin üstüne böyle bir renk düşünüyorum ama röfle üstüne harika olmuş demek ki benim de böyle olucak...
yawrum inan ki rengini bilmiyorum.ben netten bi saç rengi beğenmiştim.onun fotosunu götürdüm kuaföre.bundan istiyorum dedim.o da yaptı

bu arada merve resimlerine baktım maşallah ne güzel uzamış. bende istiyrm ya. senin kadar uzasa yeter bana:asigim:

inş...uzar cnmmm ben de bu kadar yeter diyodm ama yetmedi bana 10 cm yakın daha uzatıcamm
aklinialirimsmile

Back
X