• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yawrum inan ki rengini bilmiyorum.ben netten bi saç rengi beğenmiştim.onun fotosunu götürdüm kuaföre.bundan istiyorum dedim.o da yaptı

güle güle kullan sarıdan daha güzel olmuş valla.bende siyah olmamak koşuluyla bütün koyu renkleri beğeniyorum...

koyu kestaneden bıkmış gibiydim ama yok çok seviyorummm;evet siyahı sevmiyorum ben de...ama yakışanda çoook güzel duruyoooo...yakışanda seviyorum yani :D

salı sabahı maşa yapmıştım. BU gün ancak bu kadarı kaldı. size de göstereyim istedim :)
34z11qb.jpg

2gt46e9.jpg

salı sabahı maşa yapmıştım. BU gün ancak bu kadarı kaldı. size de göstereyim istedim :)
34z11qb.jpg

2gt46e9.jpg

kız tam koysaydın böyle yarımyamalak saçlarının durumuna bakardıkopuyorumnanaktan

kız tam koysaydın böyle yarımyamalak saçlarının durumuna bakardıkopuyorumnanaktan

tamamını çekemedim canım ya. :)
tek başıma beceremedim çekmeyi naniknanik
bugün okula gittim arkadaşlarım aaa saçın ne çok uzamış dediler böyle dalgalı olmasına rağmen. demek uzamış :D

tamamını çekemedim canım ya. :)
tek başıma beceremedim çekmeyi naniknanik
bugün okula gittim arkadaşlarım aaa saçın ne çok uzamış dediler böyle dalgalı olmasına rağmen. demek uzamış :D

peki ozaman arkadaşların öyle demişlerse uzamışlardır:D

güle güle kullan sarıdan daha güzel olmuş valla.bende siyah olmamak koşuluyla bütün koyu renkleri beğeniyorum...

teşekkür ederim canım.benim de çok içime sindi.beğenmeyen de çıkmadı çevremden,mutlu oldum vallahi :dance:

teşekkür ederim canım.benim de çok içime sindi.beğenmeyen de çıkmadı çevremden,mutlu oldum vallahi :dance:

bencede çok güzel olmuş ben zaten fikrimi belirtmiştim çoğunluk beğeniyosa sorun yok zaten öyle arada ufak tefek kıl tüy vb. tipler çıkar beğenmezler onlarıda salla gitsin benim kkk cım fıstık gibi beğenmeyenler utansın:teytey:olumunekankayizsmile

bencede çok güzel olmuş ben zaten fikrimi belirtmiştim çoğunluk beğeniyosa sorun yok zaten öyle arada ufak tefek kıl tüy vb. tipler çıkar beğenmezler onlarıda salla gitsin benim kkk cım fıstık gibi beğenmeyenler utansın:teytey:olumunekankayizsmile
ehehe merci kkk'cım olumunekankayizsmile utandırıosun beni :kedi: kıhkıh

slm millet bende sac boyasi konusunda hep kararsiz kaldigim icin iki yila yakindir boya yaptirmiyorum aslinda bazen kizil bazen sari kumral istiyorum ama olmuyo iste

sarida karar verdim yazin arkadasim boyucak ama kardesim yapma diyo siyah gidiyomus bana tenim sarisin beyaz karisimi saclar kumral ama kaslarim siyah gibi koyu kumral tenin soluk durur diyo

az önce saçlarımı yıkadım.boyası akmadı.oleyyyy:dance: nbi de ilk defa fönüm bu kadar uzun gitti.önceden olsa 1gece uyumakla bozulurdu

sarida karar verdim yazin arkadasim boyucak ama kardesim yapma diyo siyah gidiyomus bana tenim sarisin beyaz karisimi saclar kumral ama kaslarim siyah gibi koyu kumral tenin soluk durur diyo

cnmm bi etrafına iice danış ona göre yaptır cnm...çünkü çevremizdekiler genelde bişi diyosa o çıkıyooo

bide arkadaşın nasıl boyıycak cnm???kuaförlük değil mi saçının işi???bilmiyorumkismile

her kuaför de renk tutturamıyo tabi ondan sora başka başka tonlar çıkıyo ortaya...ii bi kuaföre git cnmm eğer kuaförlük işin varsa bu da beceri isteyen bi iş bence sanat yaniiaklinialirimsmile

bizim burda bi kuaför bayan var ne istiyosan aynen yapıyo ve çok profesyonel çalışıyo ...başka bi kuaföre gitmiştik de zamanında annemin saçlarını mahfetmişti...herkes beceremiyo işte..
:1closedeyes:

Back
X