• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..............

Son düzenleyen: Moderatör:
yoo sayfam hep açık
uzun süre yazmayınca offline oluyosun
kuralları bil de konuş bence
daha da senle muhattap olmuyorum
sana gelmiyorum topiğine de gelmiyorum
bi kaç arkadaşım için geliyorum
üzerine alınma cicim

ark listenden sildiğin için de saol
onca kişi arasını nikini bulmakla uğraşamıcaktım :D

arkadaşların burda yok şuan :)))))

bana laf yetiştirmek için zahmet verme... :)))) hadi sana güle güleee

kuralları bilemiyorum hep burda olmadığım için senin gibi...insanlara cevabımı yazıp çıkıyorum efendi gibi...bu kadar....

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşların burda yok şuan :)))))

bana laf yetiştirmek için zahmet verme... :)))) hadi sana güle güleee

kuralları bilemiyorum hep burda olmadığım için senin gibi...insanlara cevabımı yazıp çıkıyorum efendi gibi...bu kadar....

yoo kkk'cım burda zemuszemus nabersin bebeğimmmopuyorumnanaktan

yoo sayfam hep açık
uzun süre yazmayınca offline oluyosun
kuralları bil de konuş bence
daha da senle muhattap olmuyorum
sana gelmiyorum topiğine de gelmiyorum
bi kaç arkadaşım için geliyorum
üzerine alınma cicim

kkk cımm sakın gitmeeee opuyorumnanaktan

arkadaş ne kolay bi kelime oldu zaten...savaşlar da kullanılan ve askerlerin arkalarını koruyan arkatası kelimesinden arkadaş olmuş zamanla...insanı koruyup kollayan hep arkanda yanında olan yüce varlık....inşallah bir gün çok sevdiğin arkadaşlarını da basit bi mevzu yüzünden üzmeyecek kadar ince düşünceli ve ii niyetli olursun....

ben beni üzene aşağılayana karşılığını kötü şekilde vermem...anca Allah seni ıslah etsin diyorummm.................

benim korunmaya ihtiyacım da yok ...zaten destek verenler beni haklı bulanlar vardır olucaktır alenen yazmasa da mesaj atarlar gösteriş yapmaya gerek yok....yazık yaaa yazıkkk

istenmediğin yerde hala neden nasıl ne yüzle durabiliyorsun???

benim korunmaya ihtiyacım da yok ...zaten destek verenler beni haklı bulanlar vardır olucaktır alenen yazmasa da mesaj atarlar gösteriş yapmaya gerek yok....yazık yaaa yazıkkk

istenmediğin yerde hala neden nasıl ne yüzle durabiliyorsun???

duruyorum çünkü istemeyen kişiyi umursamıyorum

merve uzatma artık.bana çocuk diyorsun ama 4-5sayfadır aynı konu hakim.birbirimizden hoşlanmadık ve konuşmayı kestik.bitti gitti.hadi,herkes baksın dalgasına:dance:

iyiyim kuşum ben dee.hee öyle yabıyorum napalım.herkes anlaşsaydı ooo dünya acayp bi yer olurdu ohaoldumsmile

e tabi canım arada çıkıyor işte böyle bence ben seni tanıdığım içim konuşuyorum böyle yok topiğimden gidermisin yok cık git yok sana gülüyorum kikikikiii gibi çocukça ve seviyesizce muahaabbetlerden kaçın ve olabildiğince cevap vermemeye bak şahsına hakaret ve küfür olmadığı sürece bırak sayfalarca cevaplar verilsin önemli deil sen düzgün ve seviyeli bir insansın sıardan insanları yokmuş gibi sayacaksın kulağının dibinde bağıra bağıra konuşsalar bile duymayacaksın kontesimmm

Back
X